Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii ale lui Mulţescu la întoarcere în „Ştefan cel Mare”: „Am emoţii ca la început”. Ce spune despre Pablo Cortacero

Primele declaraţii ale lui Mulţescu la întoarcere în „Ştefan cel Mare”: „Am emoţii ca la început”. Ce spune despre Pablo Cortacero

Superliga

Comentarii

Gigi Mulţescu (69 de ani) este noul antrenor al echipei Dinamo, după ce Jerry Gane şi-a dat demisia.

Misiunea lui Mulţescu este una aparent dificilă, Dinamo aflându-se în subsolul clasamentului.

„Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet pentru care am mai făcut astfel de gesturi. E mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai e timp, s-au pierdut puncte, s-au scurs etapele. Am emoţii pentru că e vorba de soarta echipei. Sunt speranţe. Este o situaţie mai grea decât ceva din vară. E criză de timp. Mă bucur că pot să ajut echipa. Dacă iese treaba bine şi salvăm echipa, voi fi şi mai fericit. Contractul e până în vară, dar dacă ai rezultate, e clar că vei fi apreciat. În vară a fost o situaţia mai specială, cu investitorii fantomă. Eu şi ei nu avem chimie, nu mai mai vorbit niciodată după aceea. Nu ştiu ce gânduri au, pe mine mă interesează ca echipa să joace şi să câştige puncte. Trebuie să ne salvăm, Cupa ar fi cireaşa de pe tort”, a declarat Gigi Mulţescu, potrivit gsp.ro.
Din primele informaţii, antrenorul se va putea baza pe Iulian Mihăescu ca secund şi Cătălin Mulţescu, care se va ocupa de portari. De asemenea, a adus în „Ştefan cel Mare” preparator fizic, pe George Neagu de la Astra Giurgiu.

Ce se poate întâmpla odată cu revenirea lui Pablo Cortacero

Revenirea lui Pablo Cortacero în România le-ar putea da peste cap planurile celor din DDB. Eftimescu, cel care l-a sunat pe Florin Bratu, este adversarul lui Pablo Cortacero, care şi-a anunţat revenirea la Dinamo. Acţionarul majoritar vine la Bucureşti pentru a se implica la Dinamo, dar şi pentru a câştiga un proces în care e implicat şi care i-ar putea readuce funcţia de preşedinte al CA. Astfel, Pablo Cortacero poate influenţa decisiv numirea noului antrenor de la Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: gigi multescudinamo 

viewscnt
Articole similare