Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a anunţat noua achiziţie: ”Contează mult că voi lucra din nou cu Edi” Ce spune despre meciul cu Dinamo

FCSB şi-a anunţat noua achiziţie: ”Contează mult că voi lucra din nou cu Edi” Ce spune despre meciul cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Gruparea FCSB a anunţat, vineri, transferul atacantului Valentin Gheorghe, de la Astra Giurgiu.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat un contract valabil cinci sezoane şi s-a antrenat deja sub comanda lui Edward Iordănescu. Valentin Gheorghe este un jucător născut la 14 februarie 1997, în Ploieşti. Este un produs 100% al celor de la Astra Giurgiu, club pe care l-a reprezentat în 122 de partide, reuşind 28 de goluri şi 9 assisturi.

De asemenea, a evoluat şi într-o partidă pentru România U21.

Primele declaraţii ale lui Valentin Gheorghe în calitate de jucător al FCSB

Noul transfer al roş-albaştrilor şi-a motivat decizia de a alege FCSB şi s-a declarat foarte încântat că va lucra din nou alături de Edward Iordănescu:

”Este un pas foarte important în cariera mea. Am fost dorit şi în trecut, am venit fericit aici să ajut. Contează mult că voi lucra din nou cu Edi (n.r Edward Iordănescu, antrenor FCSB). El m-a avut şi la Astra, ţine foarte mult la timp şi îi mulţumesc că are încredere în mine şi sper să fac rezultate cât mai bune la echipă.” a mărturisit Valentin Gheorghe, pentru FCSB TV.

Noul fotbalist al roş-albaştrilor nu regretă că nu a ajuns mai devreme la FCSB, club care l-a mai dorit şi în trecut: ”Nu regret nimic, probabil că aşa a trebuit să se întâmple. Este un moment bun pentru mine şi am făcut acest pas când trebuie. Vreau să-mi ajut echipa. Pe plan personal, îmi doresc foarte mult să joc, să marchez şi să îmi ajut echipa cu assist-uri, goluri, orice se poate. La nivel de echipă, îmi doresc foarte mult să ne îndpleinim obiectivele”

Ghoerghe ar putea debuta la echipa antrenată de Edward Iordănescu în derby-ul cu Dinamo: ”Îmi doresc să debutez cu Dinamo, dar voi fi 100% concentrat indiferent de meci. Dacă va fi să debutez acum ar fi şi mai frumos pentru mine”

Mijlocaşul a avut şi un mesaj pentru suporterii roş-albaştrilor: ”Ştiu unde am venit, ştiu că echipa este foarte iubită. Voiam să joc de mic la o echipă cu forte mulţi fani. Ce pot să le promit este că voi da totul pentru această echipă„ a mai spus Valentin Gheorghe, pentru sursa citată.

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Gheorghe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: valentin gheorghefcsb 

viewscnt
Articole similare