Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele declaraţii date de conducătorul companiei care vrea să investească masiv la CFR Cluj: ”Sunt mândri de acest parteneriat”

Primele declaraţii date de conducătorul companiei care vrea să investească masiv la CFR Cluj: ”Sunt mândri de acest parteneriat”

Superliga

Comentarii

Olivier Le Lann, CEO-ul companiei care va încheia cu CFR Cluj un contract foarte consistent financiar, a explicat motivul pentru care s-a orientat spre campioana României.

Oficialii lui CFR Cluj urmează să anunţe încheierea unui contract de sponsorizare uriaş pentru fotbalul din România. EVA, o companie care se ocupă cu fabricarea de drone de mari dimensiuni, va investi până la 27 de milioane de euro în următorii trei ani. Olivier Le Lann, CEO-ul companiei, a explicat în ProSport motivul pentru care a ales să investească la CFR Cluj:

”EVA vrea să creeze o fabrică în România, la Cluj. CFR a fost echipa transporturilor şi compania noastră deschide o nouă soluţie de transporturi şi suntem mândri să avem acest parteneriat”, a declarat pentru ProSport.ro.

Cu Tesla şi BMW Rolls-Royce printre acţionari, cei de la EVA îşi propun să se impună în piaţa din Europa de Sud-Est. Contractul de sponsorizare cu CFR Cluj este doar o parte din felul în care compania încearcă să se promoveze în această zonă. De asemenea, EVA îşi doreşte şi o colaborare cu Guvernul României, căruia îi propune o soluţie de transport cu drone de mari dimensiuni.

Potrivit ProSport, cel care a propus ca EVA să investească la CFR Cluj este omul de afaceri Mihai Giurgiu, care se află în relaţii foarte bune cu patronul campioanei României: ”Este vorba de milioane de euro, dar nu se compară cu investiţiile de care au parte alte echipe care au performanţa CFR-ului în Europa. Pentru EVA este o publicitate enormă în toată lumea şi nu este atât de costisitoare cum ar fi fost în cazul în care ar fi sponsorizat alte cluburi din Europa. Gândiţi-vă că CFR va juca cu Sevilla, iar impactul TV pentru EVA este unul imens”, a declarat Mihai Giurgiu.

Afla mai multe despre: olivier le lann 

viewscnt
Articole similare