Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii ale lui Dorin Rotariu de la venirea la FCSB: "Îmi doresc să fiu campion în România"

Primele reacţii ale lui Dorin Rotariu de la venirea la FCSB: "Îmi doresc să fiu campion în România"

FCSB

Comentarii

Cel mai nou transfer al celor de la FCSB, Dorin Rotariu (28 de ani) a vorbit despre primele sale zile alături de vice-campioana sezonului trecut şi vrea să depăşească performanţa de anul trecut, şi să obţină titlul în Superliga alături de FCSB.

Fotbalistul celor de la FCSB, Dorin Rotariu a oferit primele reacţii de la transferul său.

Fostul fotbalist al celor de la Dinamo, plecat din România în 2017 către campionatul Belgiei, la Club Brugge, în schimbul sumei de 2.2 milioane de euro este cel mai recent transfer al celor de la FCSB.

Jucătorul cu prezenţe în echipa naţională vrea să-şi adjudece primul său titlu în România, alături de FCSB, iar totodată să revină în sfera echipei naţionale.

Dorin Rotariu: "Îmi doresc să fiu campion în România"

"Mă simt bine, am fost primit foarte bine, şi sper că la meci să câştigăm, asta este prioritatea, normal. Sper să facem şi o partidă bună pe lângă cele trei puncte.

Mă simt bine, am avut o săptămână bună în care m-am pregatit, sunt pregătit de meci, sunt 100%. Să ajut echipa, sper să fac acest lucru cât mai bine, cu pregatirea mea, m-am pregătit la Timişoara.

Sunt la un nivel bun, spun eu. Mi-am făcut o impresie bună, îmi doresc să fiu campion în România, de asta am şi venit, şi să revin la echipa naţională.

Nu este prima oară (n.r oferte din partea FCSB), nu este un lucru nou faptul că am primit o ofertă de la Steaua, pot să zic că în fiecare perioadă de transferuri, au fost conversaţii.

Au fost propuneri şi am considerat că acum este cel mai bun moment fiindca îmi doresc să revin la echipa naţională şi să devin campion al României.

Mesajul meu este că o să dau totul, să ajut echipa să câştige." a declarat Dorin Rotariu, în cadrul unui interviu pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: fcsbdorin rotariusuperliga 

viewscnt
Articole similare