Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii din tabăra Gazului după victoria cu Mioveni: ”A fost greu, ne-au înghesuit puţin”

Primele reacţii din tabăra Gazului după victoria cu Mioveni: ”A fost greu, ne-au înghesuit puţin”

Superliga

Comentarii

Gaz Metan a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii 1. Medieşenii au învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, graţie golului marcat de Chamed din penalty în minutul 14.

Gaz Metan a debutat cu dreptul în noul sezon, după ce a obţinut o victorie în faţa lui CS Mioveni, scor 1-0. Chamed a fost eroul, marcând din penalty în minutul 14, înainte de a fi înlocuit încă din prima repriză, din pricina unei accidentări.

Medieşenii au tremurat pe final de meci, după ce Yuri fusese trimis la vestiare, însă au reuşit să obţină cele trei puncte. Ioan Filip şi căpitanul-marcator Nasser Chamed s-au arătat mulţumiţi de jocul prestat şi, mai ales, de rezultat.

Primele reacţii din tabăra Gaz Metanului după victoria cu Mioveni

”Sunt fericit că am luat cele trei puncte, care erau vitale pentru noi să începem bine. Greu, adevărat, ne-au inghesuit puţin. Am luat şi roşu, dar am arătat că suntem puternici şi am reuşit să o scoatem la capăt, să câştigăm cele trei puncte.

E adevărat că puteam să închidem meciul în prima repriză, am avut două ocazii imense. Cred că dacă era 3-0 în prima repriză nu mai aveam probleme, era mult mai uşor”, a declarat Ioan Filip.

”Ne bucurăm că am luat toate punctele. A doua repriza a fost foarte greu, au avut mingea mai mult ca noi. Trebuia să dăm un gol sau două în plus. Am jucat bine şi cu om în minus. Cred că anul ăsta trebuie să fim mai concentraţi. Anul trecut am luat multe goluri în ultimele minute. Trebuie să nu mai fim sub presiune ca anul trecut”, a declarat Chamed.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşcs mioveninasser chamedioan filipgaz metan mioveni 

viewscnt
Articole similare