Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gaz Metan - CS Mioveni 1-0. Argeşenii pierd prima partidă de la revenirea în Liga 1

VIDEO | Gaz Metan - CS Mioveni 1-0. Argeşenii pierd prima partidă de la revenirea în Liga 1

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii 1. Medieşenii au învins-o pe CS Mioveni, scor 1-0, după golul dat de Chamed din penalty în minutul 14.

VIDEO | Gaz Metan - CS Mioveni 1-0 (Chamed 14 pen)

Echipele de start:

  • Gaz Metan: Vâlceanu - Romeo, Yuri, Matricardi, Trif - Filip, De Moura - Lixandru, Chamed, Grădinaru - Morar
  • Rezerve: Buzbuchi - Horj, Horşia, Santos, Pereira, Iancu, Velisar, Sarr, Ciocan
  • CS Mioveni: Popescu - Scarlatache, Balaur, Iacob, Şerbănică - Toma, Panait, Dumitriu, Rădescu - Rusu, Blănaru
  • Rezerve: Ducan - Oancea, Vereş, Dat, Garutti, Burnea, Massaro, Coşereanu, A. Cristea

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 85. Scarlatache primeşte o centrare în careu şi încearcă să devieze cu capul în plasă, dar balonul trimis de acesta trece peste poartă.

Min 77. Cartonaş roşu pentru Gaz Metan!! Yuri intervine cu piciorul ridicat asupra unui adversar şi este trimis la vestiare.

Min 54. Grădinaru aleargă spre careul Miovenului, ajunge la vreo 25 de metri şi trimite un şut, care trece puţin peste poarta lui Popescu.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 45. Ce şansă pentru Mioveni! Mingea ajunge la Daniel Toma în careu, iar acesta trimite un şut, care ar fi ajuns în plasă dacă nu s-ar fi opus Matricardi.

Min 39. Jucătorii Mioveniului construiesc frumos o fază, mingea ajunge la Toma, dar şutul său din marginea careului trece pe lângă.

Min 34. Trif şi De Moura creează o fază minunată, însă fundaşul stânga îşi bate joc de finalizare.

Min 19. Ratare incredibilă pentru Gaz Metan!! Grădinaru interceptează o pasă greşită şi ajunge în careu, trimiţându-i mingea lui Morar, care ratează inexplicabil din câţiva metri.

Min 14. Goool Gaz Metan!!! Chamed deschide scorul de la 11 metri, după ce îl trimite pe Popescu în direcţia greşită.

Min 13. Penalty pentru Gaz Metan! Căpitanul Iacob face henţ în careu.

Min 6. Dublă ocazie pentru Gaz Metan!! O schemă din lovitură liberă îl găseşte pe Romeo în marginea careului. Şutul său de la distanţă este blocat de Popescu, însă mingea ajunge la Morar, care şutează peste poartă.

Min 1. A început partida.


Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în ediţia 2011/2012, când argeşenii au câştigat în tur cu 4-2, apoi au remizat pe terenul medieşenilor, scor 1-1.

Gaz Metan e neînvinsă acasă din 12 martie 2021, când a cedat, scor 0-2, cu Universitatea Craiova.

Nouă goluri a marcat Gaz Metan în ediţia trecută în urma unor lovituri libere, gruparea medieşeană ocupând locul 1 la acest capitol. De asemenea, 11 dintre cele 48 de goluri înscrise în sezonul 2020/2021 au fost izbutite cu capul, doar Sepsi OSK bifând mai multe reuşite (13 goluri).

În această pauză competiţională, CS Mioveni a fost activă pe piaţa transferurilor, printre achiziţii numărându-se şi Andrei Cristea, cel mai bun marcator activ din campionat, 114 reuşite în 408 jocuri disputate pe prima scenă, 34 de echipe încasând cel puţin un gol de la fostul golgheter al campionatului 2009/2010.

Antrenorii Mihai Teja şi Alexandru Pelici s-au mai întâlnit o singură dată în Liga 1, pe 1 septembrie 2018, FC Hermannstadt - Gaz Metan 0-1 (victorie Teja).

Afla mai multe despre: gaz metan 

viewscnt
Articole similare