Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii, după calificarea echipei de tenis de masă la Jocurile Olimpice! Tricolorele vor medalia mondială: "Cu Japonia dăm tot"

Primele reacţii, după calificarea echipei de tenis de masă la Jocurile Olimpice! Tricolorele vor medalia mondială: "Cu Japonia dăm tot"galerie foto

Sporturi

Comentarii

„Tricolorele” din lotul naţional de tenis de masă al României au obţinut biletele pentru Jocurile Olimpice de la Paris, după calificarea în sferturile Campionatului Mondial din Coreea de Sud

Echipa feminină de tenis de masă a cucerit biletele pentru JO şi vrea medalia mondială

Cea mai dulce victorie au obţinut-o astăzi fetele pregătite de antrenorii Viorel Filimon şi Mihaela Şteff, 3-0 contra Egiptului, succes care le garantează prezenţa la JO de la Paris şi accederea între cele mai bune opt naţiuni ale lumii la tenis de masă.

Fetele vor juca pentru semifinalele mondialului mâine, de la ora 13.00. Astăzi, băieţii au fost învinşi de China, 3-0 şi s-au oprit în optimile competiţiei.

“Suntem foarte bucuroase pentru această calificare la Jocurile Olimpice, care a venit direct de la acest Campionat Mondial. A fost obiectivul principal, suntem bucuroase şi nu vrem să ne oprim aici. La fiecare concurs demonstrăm că suntem o echipă foarte puternică, iar la Paris mergem cu gândul către medalia mult dorită”, a declarat Adina Diaconu, componenta lotului care a adus punctul necesar victoriei cu Egipt. 

Bernadette Szocs a redat cum a fost abordat meciul din optimi şi a vorbit despre sfertul de finală cu Japonia, pentru medalia mondială. 

“A fost un meci greu, ne-am pregătit din toate punctele de vedere. Am avut o şedinţă înainte de meciul cu Egipt să vedem cum să facem foaia şi a ieşit extraoardinar. Tot timpul e important să fim o echipă unită şi e important cum ne înţelegem şi în afara sălii, iar de fiecare dată am ştiut să ne ajutăm. Cu Japonia dăm tot, pentru că este o medalie aşteptată”, a transmis tricolora.  

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romania campionatul mondialromania tenis de masaechipa feminina tenis de masa 

viewscnt
Articole similare