Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după Derby-ul Madridului: ”Nu i-am lăsat să joace” vs ”Au fost mai buni ca noi” Ce a spus Diego Pablo Simeone după meci VIDEO

Primele reacţii după Derby-ul Madridului: ”Nu i-am lăsat să joace” vs ”Au fost mai buni ca noi” Ce a spus Diego Pablo Simeone după meci VIDEO

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului Spaniei.

Golurile au fost marcate de Casemiro şi Dani Carvajal, al doilea dintre ele, cu ajutorul portarului Jan Oblak. După meci, cele două tabere au vorbit despre meci şi ambele au ajuns la concluzia că Real Madrid a meritat victoria.

”A fost o săptămână dificilă pentru noi, cu meciuri foarte complicate. Am câştigat tot, dar nu e de ajuns. Avem un nou meci săptămâna viitoare şi vrem să câştigăm. Este un sezon puţin atipic, trebuie să recunoaştem asta. Cred că astăzi am fost mai buni ca Atletico Madrid. S-a văzut din start, de când Mateu Lahoz a fluierat startul meciului. Am făcut pressing sus, nu i-am lăsat să joace şi cred că am fost mai buni decât ei. Este încă devreme, dar e clar că dacă Atletico câştiga aici, situaţia se complica foarte mult. Îmi doream să marchez şi mă bucur mult că am făcut-o” a spus Dani Carvajal, autorul celui de-al doilea gol al formaţiei blanco.

”O înfrângere dură pentru noi. În prima parte nu am fost deloc noi. Cred că în partea a doua am schimbat puţin lucrurile, dar nu a fost de ajuns. Ei au jucat mai bine decât noi, cu mai multă intensitate, iar la fazele fixe au făcut diferenţa. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi să muncim mai mult de aici încolo. Detaliile fac diferenţa, iar ei au ştiut să profite de ele. Ne gândim la ceea ce avem de făcut în continuare. Nu ştiu dacă suntem favoriţi la titlu, nici dacă suntem aspiranţi. Pe noi ne preocupă ideea că trebuie să muncim şi asta vom face. Avem un lot foarte bun şi sper să ne ridicăm la nivel aşteptat de suporteri, de conducere, de antrenori” a spus şi Koke, mijlocaşul formaţiei Atletico Madrid, imediat după meci.

Antrenorul Diego Simeone a vorbit şi el la finalul derbyului: ”Am început mai bine poziţionaţi, dar la nivel de intensitate au fost superiori. În partea a doua am jucat mai bine, am avut o ocazie importantă prin Lemar, dar apoi a venit golul lui Carvajal. Nu aş spune că au fost mai agresivi. Nu pierdem de multe meciuri, şi trebuia să pierdem la un moment dat. Venim după un meci solicitant, iar nivelul astăzi nu a fost ce trebuia să fie. Eu am încercat să intervin la pauză, pentru că acesta este rolul antrenorului. Nu cred că Suarez sau Felix s-au supărat” a mărturisit tehnicianul grupării de pe Wanda Metropolitano.

Afla mai multe despre: dani carvajalkokereal madrid 

viewscnt
Articole similare