Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după Norvegia România 29-24: ”Sunt tristă, dar sunt mândră de echipa mea”. Ce a spus antrenorul Adrian Vasile

Primele reacţii după Norvegia România 29-24: ”Sunt tristă, dar sunt mândră de echipa mea”. Ce a spus antrenorul Adrian Vasile

Handbal

Comentarii

România a fost răpusă de Norvegia în calificările pentru Jocurile Olimpice cu scorul de 29-24. Selecţionata noastră a luptat pentru rezultat, dar adversarele, campioane mondiale, au fost mai bune.

Denisa Dedu a jucat în partida de sâmbătă seara, în urma confuziei cu testul de Covid. În ciuda rezultatului, românca a fost mândră de prestaţia echipei şi spiritul său de luptă. Portarul naţionalei nu a ezitat însă să se plângă de arbitraj, susţinând că multe dintre deciziile aplicate au fost împotriva României.

”Sunt tristă, desigur, că am pierdut, dar sunt mândră de echipa mea. Ne-am luptat din răsputeri, nu ne-am dat bătute. Sunt dezamăgită şi de arbitri, de obicei nu comentez despre aceste lucruri, dar cred că aproape fiecare decizie a fost în favoarea adversarelor. Asta e, mâine avem alt meci, tot avem o şansă, o să ne luptăm şi o să încercăm să ne calificăm”, a declarat Denisa Dedu, în urma partidei.

”Este greu, pentru că ne-am dorit foarte mult victoria, însă nu cedăm. Trebuie să ne liniştim şi mâine să ne întoarcem mai puternice. Sunt mândră de echipa asta, păentru că am vorbit şi ne-am simşţit una pe cealaltă şi toate ne-am dorit să câştigăm mai mult ca oricine, însă aşa este în sport. Norvegia a avut o presiune extrem de âmare, cred că au avut parte şi de avantaj din partea arbitrilor, a fost plusul acela minim şi asta a fost. Şansa este în mâinile noastre, mai avem un meci, ne odihnim acum şi cred cu tărie că mâine ne vom bate şi mai tare” a recunoscut şi Crina Pintea, într-o declaraţie pentru Prima TV.

Adi Vasile s-a declarat mândru de jucătoarele sale, în ciuda rezultatului negativ. Selecţionerul României le-a lăudat pe fete pentru atitudinea şi lupta arătate şi a amintit că partida de duminică este cea care va decide soarta naţionalei.

Ce a spus Adi Vasile

”În primul rand, sunt foarte mulţumit de modul în care ne-am luptat, de atitudinea pe care am avut-o tot meciul, inclusiv în momentele mai grele. Nu am cedat şi am încercat să ne amintim de tot ce am discutat în săptămâna aceasta, de lucrurile pe care le dorim ca bază.

Nu e un sentiment plăcut înfrângerea la 5 goluri, pentru că nu aşa s-a simţit realitatea din teren, dar avem încă un meci mâine. Înainte să venim la turneul ăsta am discutat că vom avea două meciuri pe care trebuie să le jucăm precum ultimele noastre meciuri aşa că mâine mai avem un meci şi am mare încredere în fete”, a declarat Adi Vasile.

Duminică după-amiaza, România va disputa partida decisivă împotriva Muntenegru. Meciul va avea loc de la ora 17.

Afla mai multe despre: românia handbalromânia norvegiacalificări jocuri olimpice 

viewscnt
Articole similare