Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele reacţii după spectacolul făcut de Manchester United cu AS Roma. Solskjaer: "Nu cred că suntem deja în finală"

Primele reacţii după spectacolul făcut de Manchester United cu AS Roma. Solskjaer: "Nu cred că suntem deja în finală"

Manchester United

Comentarii

Manchester United a învins-o, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-2, pe AS Roma, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Europa League, în care a revenit de la 1-2.

"Nu cred că suntem deja în finală, dar am făcut treabă bună. Am jucat bine, deşi cei de la AS Roma au mari calităţi. Au marcat din două ocazii avute. Dar eu sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, mai ales că am făcut o a doua repriză foarte bună. Am concretizat majoritatea ocaziilor avute şi sunt foarte mulţumit", a declarat Solskjaer.

La rândul său, antrenorul echipei AS Roma, Paulo Fonseca, a afirmat că eşecul este usturător: "Este greu să vorbeşte despre acest blackout, am venit după pauză fără agresivitate şi am greşit mult. După golul trei marcat de ei, nu am mai avut forţa mentală de a reacţiona. Eu sunt singurul responsabil atunci când e vorba de un eşec. Vom vedea dacă voi mai rămâne la Roma".

Au marcat: Fernandes ‘9, ’71 (penalty), Cavani ’48, ’64, Pogba ’75, Greenwood ‘86 / Pellegrini ’15 (penalty), Dzeko ‘34.

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare