Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, transfer uriaş! Fotbalistul a spus "da": "Şi-a dat acordul. E încântat!"

Barcelona, transfer uriaş! Fotbalistul a spus "da": "Şi-a dat acordul. E încântat!"

FC Barcelona

Comentarii

Raheem Sterling (26 de ani) e primul fotbalist important care a spus "da" Barcelonei. Catalanii vor să-l transfere pe fotbalistul englez de la Manchester City în iarnă, când vor avea bani pentru a "opera" pe piaţa de mercato. Sterling e "mai mult decât încântat să vină la Barcelona", care e gata să-i ofere rolul de lider.

Primul fotbalist care a spus "da" Barcelonei. Şi-a dat acordul, Laporta întăreşte atacul

Barcelona trece printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar şi sportiv, dar în birourile de pe Camp Nou s-au făcut eforturi pentru a putea fi transferaţi jucători pe sume importante de bani, în iarnă. Unul dintre numele de pe lista de transferuri e Raheem Sterling, jucătorul lui Manchester City, care e ieşit din graţiile lui Pep Guardiola.

Potrivit Sport, Raheem Sterling e primul fotbalist care a spus "da" Barcelonei. Sursa citată susţine că fotbalistul "e mai mult decât încântat să vină la Barcelona" şi deja şi-a dat acordul pentru transfer şi vrea să plece de la Manchester City. Jurnaliştii de la Sport susţin că Barcelona îi poate oferi rolul de lider lui Sterling, iar preţul său nu ar fi unul foarte mare. Sterling e lovitura cu care Joan Laporta vrea să întărească atacul  "ştirbit" de plecarea lui Messi.

De asemenea, mutarea s-ar putea realiza printr-un împrumut iniţial cu opţiune de cumpărare în vara lui 2022.

Raheem Sterling nu e singurul nume important de pe lista de transferuri a Barcelonei. Catalanii îl mai vor pe Dani Olmo (23 de ani), jucător crescut în La Masia, care joacă acum la RB Leipzig. Pentru Olmo, Barcelona a făcut o ofertă de transfer de 75 de milioane de euro în ultima zi de mercato din vară, pe care nemţii au declinat-o.

De asemenea, numele lui Erling Haaland (20 de ani) e şi el asociat cu Barcelona, în vederea unui tranfer pe Camp Nou, dar catalanii vor avea concurenţă serioasă având în vedere în vara lui 2022 norvegianul va avea activă o clauză de reziliere de "doar" 75 de milioane de euro, care ar permite oricărui club mare să-l ia de la Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: raheem sterlingbarcelonatransferacord 

viewscnt
Articole similare