Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul fotbalist care ar putea pleca în vară de la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali: "Omul e ambiţios"

Primul fotbalist care ar putea pleca în vară de la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali: "Omul e ambiţios"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că Dennis Man este primul fotbalist de la FCSB care ar putea pleca de la echipă în vară.

Dennis Man, primul transferat în vară?!

Omul de afaceri visează să-i transfere în străinătate pe mulţi bani pe Florinel Coman şi Dennis Man şi, conform declaraţiilor sale, a refuzat deja mai multe oferte importante pentru cei doi. 

Gigi Becali este pregătit să dea lovitura cu Dennis Man în vară, după ce a refuzat o ofertă importantă pentru fotbalist de la AS Roma, club care se află şi pe urmele lui Florinel Coman: ”În vară, e posibil să plece Man. El ar putea pleca. Omul e ambiţios. În derby şi-a dat viaţa pe teren. Coman nu cred că poate pleca acum”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Dennis Man, în atenţia UEFA

Jurnaliştii de la UEFA au realizat un clasament cu 50 de tineri jucători care ar trebui urmăriţi în acest an, iar pe listă se află şi mijlocaşul roş-albaştrilor.

"Jucătorul a făcut pasul de la naţionala de tineret către prima reprezentativă a României, talentatul atacant este pregătit pentru un transfer în afara ţării" , se arată în articolul celor de la UEFA.

Pe lista oficialilor UEFA, pe lângă Dennis Man, se regăsesc şi alţi jucători care au devenit titulari inconstestabili la echipe uriaşe din fotbalul european, precum Ansu Fati (FC Barcelona), Gabriel Martinelli (Arsenal) sau Mason Greenwood (Manchester United).

Cotat la 5,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Dennis Man este unul dintre cei mai promiţători tineri jucători de la FCSB şi, totodată, din fotbalul românesc. Fotbalistul de 21 de ani a marcat 5 goluri şi a reuşit 2 pase decisive în cele 20 de meciuri jucate în acest sezon pentru roş-albaştri.

Afla mai multe despre: dennis mangigi becalitransfer fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare