Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător aşteptat să semneze cu FCSB în iarnă: ”Eu aşa sper” | EXCLUSIV

Primul jucător aşteptat să semneze cu FCSB în iarnă: ”Eu aşa sper” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB are un început bun de sezon şi îşi calculează cu atenţie paşii următori.

Primul jucător care ar urma să semneze cu FCSB, în iarnă, ar putea fi chiar fundaşul dreapta actual, Valentin Creţu.

MM Stoica şi-ar dori prelungirea contractului lui Vali Creţu

Experimentatul fotbalist a fost foarte aproape să se despartă de FCSB în vară, însă a primit o ”scutire” de şase luni.

De când s-a întâmplat acest lucru, Valentin Creţu a renăscut din propria cenuşă şi pare mai valoros ca niciodată.

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat încântat de ultimele evoluţii ale lui Valentin Creţu şi speră ca acesta să continue la FCSB şi din iarnă.

Indirect, Mihai Stoica i-a cerut lui Gigi Becali să ia în considerare pregătirea unui nou contract pentru Valentin Creţu, cu dată data de începere 1 ianuarie 2024, pentru cel puţin alte şase luni.

Creţu, care după meciul cu Craiova, unde a jucat senzaţional, acum a fost cel mai bun jucător de pe teren. Finalul meciului l-a surprins sprintând cu crampe. Numai Creţu poate face aşa ceva.

Creţu a demonstrat acum că ideea de prelungire a fost excelentă şi sper să se prelungească. Nu numai mingea aia scoasă de pe linia porţii, dar a dat două centrări excelente”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Vali Creţu nu ştie ce va face din iarnă!

Valentin Creţu nu ştie exact ce va face din iarnă, după ce îi expiră înţelegerea cu FCSB, însă îşi pune toată încrederea în divinitate.

"Când munceşti, eşti serios şi îţi vezi de treaba ta, Dumnezeu te răsplăteşte. Eu sunt în continuare serios, când se va apela la mine voi da 100%. Îmi pare rău că n-am luat cele trei puncte.

Băieţii s-au dăruit, chiar dacă e un teren foarte greu. Sunt mândru că băieţii au dat 100% şi până la urmă am obţinut un egal. Ce să facem?

Nu ştiu ce să zic. Am contract până în iarnă, îl respect până în ultima zi. Nu ştiu... Încerc să fiu cât mai serios şi concentrat pe ce am de făcut şi... Puterea mi-o dă familia şi Dumnezeu.

Lucrurile nu vin oarecum, ci cu muncă, seriozitate şi sacrificiu. Aici trebuie să fii foarte puternic mental, să rezişti presiunii şi să fii profesionist", a spus Creţu, la finalul jocului.

Afla mai multe despre: valentin cretumihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare