Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător care pleacă de la Barca după demiterea lui Ronald Koeman

Primul jucător care pleacă de la Barca după demiterea lui Ronald Koeman

FC Barcelona

Comentarii

Luuk de Jong este primul fotbalist care va pleca de la Barcelona după ce clubul l-a demis pe Ronald Koeman.

Barcelona a pierdut pentru a cincea oară în acest sezon. Catalanii au fost învinşi, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Rayo Vallecano, într-un meci din etapa a XI-a a campionatului Spaniei. A fost ultimul meci pentru Ronald Koeman pe banca Barcelonei, tehnicianul olandez fiind demis în miez de noapte.

Odată cu plecarea lui Koeman, se pare că şi zilele lui Luuk de Jong la Barca s-au terminat. Asta anunţă cotidianul catalan Sport, care notează că Barca vrea să renunţe în iarnă la fotbalistul olandez, adus la Barca de către Ronald Koeman.

De Jong a jucat 398 de minute până acum pentru Barca. El a bifat şase meciuri de campionat şi alte trei în UEFA Champions League. A marcat un gol pentru gruparea catalană, în partida de campionat cu Levante (3-0).

De Jong a jucat în cariera sa pentru PSV, Twente, Borussia Moenchengladbach, Sevilla şi Newcastle. În ultimele trei meciuri de campionat, olandezul a jucat doar 11 minute, dar a fost titular în UEFA Champions League cu Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: luuk de jong 

viewscnt
Articole similare