Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al Barcelonei în "era Koeman" vine de la Liverpool! Fotbalistul şi-a dat acordul să vină pe Camp Nou şi va semna pe trei ani

Primul transfer al Barcelonei în "era Koeman" vine de la Liverpool! Fotbalistul şi-a dat acordul să vină pe Camp Nou şi va semna pe trei ani

FC Barcelona

Comentarii

Georginio Wijnaldum va fi primul transfer la FC Barcelona în "era Koeman". Mijlocaşul olandez de la Liverpool e unul dintre fotbaliştii preferaţi ai fostului selecţioner al Olandei, iar faptul că mai are doar un an de contract pe Anfield uşurează mult transferul pe Camp Nou.

Koeman şi-a făcut o listă de jucători pe care îi vrea la FC Barcelona, după ce a fost instalat pe banca tehnică a echipei de pe Camp Nou, iar Wijnaldum e unul dintre numele de pe acea listă. Fotbalistul batav aparţine de Liverpool pentru moment, dar, potrivit Sport, acesta şi-a dat OK-ul să vină să joace pentru Barcelona.

Potrivit sursei citate, Wijnaldum ar urma să semneze un contract pe trei ani cu FC Barcelona, catalanii urmând să plătească o sumă cuprinsă între 15 şi 20 de milioane de euro. Georginio Wijnaldum le-a transmis deja celor de la Liverpool că nu va semna o nouă înţelegere şi că e în căutare unei noi provocări în carieră.

Georginio Wijanldum este unul dintre oamenii care au pus umărul serios la dezastrul suferit de FC Barcelona pe Anfield, în sezonul 2018/2019 din Liga Campionilor. Atunci, catalanii au pierdut cu 0-4 la Liverpool, după ce câştigaseră în tur cu 3-0, pe Camp Nou. Mijlocaşul olandez a marcat atunci două goluri şi i-a scos pe Messi & Co. din competiţia stelelor.

Afla mai multe despre: georginio wijnaldumtransferfc barcelonaliverpool 

viewscnt
Articole similare