Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al iernii la U Craiova! Mihai Rotaru, mutare pentru titlu. Fotbalistul din Elveţia a semnat pe trei ani

Primul transfer al iernii la U Craiova! Mihai Rotaru, mutare pentru titlu. Fotbalistul din Elveţia a semnat pe trei ani
Comentarii

U Craiova face primul transfer al iernii. Mihai Rotaru vrea să întărească echipa din Bănie şi e gata să mute pe finalul pieţei de mercato din Liga 1. Matteo Fedele (28 de ani), fotbalistul care a mai jucat la Craiova, e dorit de Mihai Rotaru înapoi pe "Ion Oblemenco" pentru a revigora mijlocul terenului. De la Craiova ar urma să plece Alexandru Mateiu (31 de ani), care a fost trecut pe linie moartă.

Primul transfer iernii la U Craiova! Mihai Rotaru, mutare pentru titlu: Matteo Fedele a semnat pe trei ani!

Mihai Rotaru a schimbat antrenorul la U Craiova, după ce l-a îndepărtat pe Corneliu Papură de la echipă, însă continuă mutările pentru a revigora echipa. Patronul Craiovei are în cap primul transfer al iernii la U Craiova. Este vorba despre Matteo Fedele, un mijlocaş elveţian de 28 de ani care a mai jucat pentru echipa din Bănie. Site-ul playsport.ro scrie despre intenţiile lui Mihai Rotaru de a-l transfera pe Matteo Fedele la U Craiova.

Sursa citată scrie că transferul lui Matteo Fedele la U Craiova e deja rezolvat, după ce Mihai Rotaru şi fotbalistul a ajuns la o înţelegere pentru un contract pe trei ani. Fedele a mai jucat la U Craiova în sezonul 2018/2019 şi a strâns 25 de meciuri, timp în care a marcat de două ori. Aducerea lui Matteo Fedele ar fi un plus pentru mijlocul Craiovei, care are fotbalişti de valorea în zona mediană. Nistor, Cicâldău, Bic, Mateiu şi Căpăţână sunt soluţiile din Bănie.

Ultima dată, Matteo Fedele a jucat la formaţia franceză Valenciennes.

  • 475.000 de euro este cota de piaţă a lui Matteo Fedele în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Primul transfer al iernii la U Craiova! Vine Fedele, pleacă Mateiu

Aducerea lui Matteo Fedele la U Craiova ar putea însemna plecarea lui Alexandru Mateiu din Bănie. Mijlocaşul de 32 de ani a fost tras pe linie moartă de antrenorii din Oltenia, Cristiano Bergodi şi Corneliu Papură. Mateiu n-a jucat foarte mult în acest sezon şi "colacul" de salvarea s-ar putea numi Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu. Petrescu vrea să-l ia pe Mateiu după ce a ratat transferul lui Damjan Djokovic, care a ales să semneze cu Rizespor.

Afla mai multe despre: matteo fedele transfer u craiovamihai rotaru transfer u craiova matteo fedelerotaru fedele transfertransfer matteo fe 

viewscnt
Articole similare