Experiențe împreună.
You are here:

Primul workshop pentru implementarea VAR în România a avut loc la FRF. Ce personalităţi au fost prezente

Primul workshop pentru implementarea VAR în România a avut loc la FRF. Ce personalităţi au fost prezente

Fotbal intern

Comentarii

Prima şedinţă a echipei care se va ocupa de derularea proiectului VAR în România a avut loc la Casa Fotbalului, luni şi marţi.

Potrivit frf.ro, la întâlnire a participat Thibaud Nijssen din partea IFAB, în timp ce FIFA avut doi reprezentanţi, Moorghen Bhaveshan şi Michael Bossler.

De asemenea, din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor au fost la workshop Kyros Vassaras, preşedinte CCA şi responsabil de instruirea arbitrilor VAR, şi Alexandru Deaconu, manager de proiect VAR în România, dar şi reprezentanţi ai departamentelor Competiţii, Juridic, Financiar, IT şi Comunicare din cadrul FRF.

În plus, la cele două zile de întâlniri au fost prezenţi şi reprezentanţi ai LPF şi ai deţinătorilor de drepturi TV din Liga 1.

“Au fost două zile cu întâlniri importante la sediul Federaţiei Române de Fotbal, în care s-au făcut primii paşi pentru implementarea video arbitrajului în ţara noastră! Urmează ca în perioada următoare să existe alte întâlniri pentru avansarea proiectului”, a declarat Alexandru Deaconu, managerul proiectului VAR în Liga I.

La nivelul FRF există format un grup de lucru din luna septembrie pentru implementarea VAR în Liga I.

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...