Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Prioritatea lui e Barcelona!". Catalanii, încă o lovitură: transferul se face gratis!

"Prioritatea lui e Barcelona!". Catalanii, încă o lovitură: transferul se face gratis!

FC Barcelona

Comentarii

Noussair Mazraoiu (24 de ani), fundaşul dreapta al lui Ajax, vrea să ajungă la Barcelona când îi expiră contractul cu "Lăncierii", în vara lui 2022. Agentul său, Mino Raiola, a avut o întâlnire cu preşedintele catalan, Joan Laporta, în care italianul i-a transmis că prioritatea lui Mazraoui.

"Prioritatea lui e Barcelona!". Catalanii, încă o lovitură: transferul se face gratis!

Ajax îl va pierde gratis pe Noussair Mazraoui, fundaşul dreapta titular al lui Erik ten Haag. Campion al Olandei şi om de bază în echipa "Lăncierilor", fundaşul marocan rămâne fără contract în vara lui 2022 şi nu-şi va mai prelungi înţelegerea. Interesul Barcelonei pentru el l-a făcut să se hotărască repede.

Jurnalistul spaniol Gerard Romero a anunţat, miercuri, Mazraoui i-a transmis foarte clar agentului său, Mino Riola, că prioritatea sa e să ajungă la Barcelona în vară. Informaţia vine la doar o zi distanţă de la întâlnirea lui Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, cu Mino Riola de la Torino. Super agentul italian impresariază mai mulţi jucători importanţi, printre care Mazraoui şi Haaland de la Borussia Dortmund.

În acest sezon, Noussair Mazraoui a strâns 21 de meciuri în toate competiţiile, a marcat de patru ori şi a livrat trei pase de gol, cu 1.721 de minute strânse pe teren.

Dacă ajunge la Barcelona, Noussair Mazraoui ar fi al doilea fundaş al lui Ajax care ajunge pe Camp Nou în decurs de doi ani, după Sergino Dest, care a costat 20 de milioane de euro.

  • 18 milioane de euro este cota de piaţă a lui Noussair Mazraoui, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mazraouitransferbarcelonaajax 

viewscnt
Articole similare