Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme importante pentru Zidane I Luka Modric, Marcelo şi Toni Kroos, incerţi pentru returul dintre PSG şi Real Madrid

Probleme importante pentru Zidane I Luka Modric, Marcelo şi Toni Kroos, incerţi pentru returul dintre PSG şi Real Madrid
Comentarii

Mijlocaşul croat Luka Modric a lipsit de la antrenamentul susţinut marţi de Real Madrid, din cauza unei accidentări la coaspă, şi riscă să rateze meciul retur cu Paris Saint-Germain, programat pe 6 martie, în cea de-a doua manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

"A simţit o durere şi nu s-a antrenat astăzi. Am încredere în fizioterapeuţii şi medicii noştri că îl vor ajuta să se recupereze şi că Modric ni se va alătura cât mai repede", a declarat Zinedine Zidane, citat de Mediafax.

De o accidentare similară a avut parte şi Marcelo, în succesul obţinut de echipa madrilenă, duminică, scor 5-3, cu Real Betis, iar fundaşul brazilian este incert pentru partida de pe Parc des Princes. De asemenea, Toni Kroos se află şi el pe lista indisponibililor, după ce s-a accidentat la genunchi în primul meci jucat împotriva formaţiei franceze.

Meciul Paris Saint-Germain - Real Madrid se va disputa marţi, 6 martie, de la 21:45. În tur, echipa spaniolă s-a impus cu scorul de 3-1.

Afla mai multe despre: zidanereal madridmodricmarcelotoni kroospsg 

viewscnt
Articole similare