Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la Turris? Jucătorii s-ar fi revoltat împotriva lui Valentin Dragnea după ce lui Erik Lincar i s-ar fi cerut plecarea

Probleme la Turris? Jucătorii s-ar fi revoltat împotriva lui Valentin Dragnea după ce lui Erik Lincar i s-ar fi cerut plecarea

Liga 2

Comentarii

Un scandal s-ar fi iscat la echipa locală de fotbal din Turnu Măgurele, Turris, care se află sub comanda lui Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea. Jucătorii ar fi trecut la ameninţări, din cauza ultimelor evenimente.

Turris, echipă din Liga 2, a fost aproape de promovarea în Liga 1, în urma play-off-ului din sezonul trecut, iar aşteptările de la noul sezon au fost mari. Totuşi, forma slabă ar putea face primele victime la echipă. 

Conform ProSport, Valentin Dragnea, cel care conduce la Turris, ar fi făcut presiuni asupra antrenorului Erik Lincar, pentru a-şi da demisia, după ultima înfrângere din campionat, scor 2-4 cu Ripensia Timişoara. Turris se află pe locul şapte în Liga 2, cu 15 puncte, la cinci puncte în spatele liderului FC U Craiova. 

Valentin Dragnea nu ar fi dorit să-l dea afară pe Erik Lincar, iar antrenorul nu şi-a depus demisia. Veştile au ajuns şi la jucători, care s-ar fi revoltat. Aceştia i-ar fi transmis celui care conduce echipa că vor părăsi clubul, în cazul în care Erik Lincar pleacă. 

Mai mult, conform ProSport, jucătorii l-ar fi ameninţat pe Valentin Dragnea cu filmuleţe compromiţătoare de la mai multe petreceri private la care ar fi luat parte şi fiul fostului lider din PSD. 

„N-a pus în viaţa lui o pereche de adidaşi sport în picioare, dar el (n.r. Valentin Dragnea) se bagă la echipă. Să-şi vadă de treaba lui, că nu înţelege nimic din sportul ăsta. Noi nu mai stăm o secundă, dacă se atinge cineva de Mister. Suntem 10 jucători care plecăm imediat dacă e dat afară antrenorul. Cum nu-i convine ceva la echipă el schimbă antrenorul, ne ameninţă că ne dă afară. Să ne dea pe toţi afară”, a declarat un jucător de la Turris, sub protecţia anonimatului, pentru sursa citată. 

„Până în acest moment nu am vorbit cu nimeni din conducerea clubului, o poziţie oficială ar putea s-o aibă preşedintele clubului”, a fost reacţia lui Erik Lincar pentru sursa citată. 

 

Afla mai multe despre: valentin dragnealiviu dragneaturris 

viewscnt
Articole similare