Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari în lotul celor de la Dinamo: şapte jucători sunt indisponibili. Gigi Mulţescu caută variante pentru primul 11

Probleme mari în lotul celor de la Dinamo: şapte jucători sunt indisponibili. Gigi Mulţescu caută variante pentru primul 11
Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Gigi Mulţescu, este într-o situaţie dificilă din punct de vedere al lotului.

Gigi Mulţescu nu a reuşit să o stabilizeze pe Dinamo şi să obţină măcar un egal contra celor de la CFR Cluj, care i-au învins pe "câini", cu scor 0-1.

Probleme mari în lotul celor de la Dinamo, 7 jucători indisponibili

Dinamo are probleme mari în rândul lotului şi acestea se vor reflecta şi în meciul cu Academica Clinceni din ultima etapă a campionatului regulat. Anton, Bejan şi Răuţă sunt suspendaţi, iar pe lângă aceştia mai sunt 4 jucători care se confruntă cu alte probleme. 

Potrivit celor de la GSP, fotbaliştii indisponibili sunt Steliano Filip, care se recuperează după o leziune pe adductori, Andrei Radu, care are probleme cu una dintre glezne, Vlad Achim, care vine după o perioadă de 2 săptămâni în care a avut coronavirus şi Eşanu, care se recuperează după nişte probleme musculare.

Gigi Mulţescu trebuie să alcătuiască un prim 11 competitiv, care va face faţă şi partidei din semifinalele Cupei României, împotriva celor de la Astra Giurgiu.

Gigi Mulţescu caută variante pentru primul 11

După ce Magaye Gueye a fost despistat cu cocaină, Dinamo şi Mario Nicolae împreună cu Gigi Mulţescu au fost în căutarea unui atacant, care să intre repede în primul 11. Joseph Akpala, un vârf liber de contract din vara lui 2020, şi-a dat acordul să semneze cu trupa din Ştefan cel Mare. Nigerianul are echipe bune în CV, iar Mario Nicolae a anunţat că acesta va semna până la finalul sezonului.

Crescut în ţara natală, Nigeria, la Bendel United, Joseph Akpala mai are în CV pe Esan, Charleroi, Club Brugge, Werder Bremen, Karabukspor, Oostende şi Al Faisaly. Din vara lui 2020, acesta e liber de contract după ce şi-a încheiat socotelile cu Oostende. În prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com, Akpala are o cotă de piaţă de 150.000 de euro.

Mai multe detalii aici.

Afla mai multe despre: gigi multescudinamo 

viewscnt
Articole similare