Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari în tenisul mondial! Djokovic, out, la fel ca şi Nadal! Wawrinka şi Murray au şi ei probleme

Probleme mari în tenisul mondial! Djokovic, out, la fel ca şi Nadal! Wawrinka şi Murray au şi ei probleme

Tenis

Comentarii

Cu o zi înaintea noului an nu toată lumea primeşte veşti bune. Serena Williams a revenit pe teren pentru prima dată după ce a devenit mamă, dar a pierdut. Djokovic a mai declarat un forfait, la fel ca Nadal sau Nishikori. Lista e chiar mai lungă.

Fanii tenisului aşteaptă cu nerăbdare revenirea numelor grele din tenis în 2018. Însă cu doar câteva ore înainte de marile focuri de artificii, entuziasmul s-a mai diminuat. Novak Djokovic, fostul lider ATP, s-a retras în ultimul moment de la turneul demonstrativ de la Mubadala, iar acum a anunţat că nu-şi va apăra nici titlul de la Doha. Probleme recurente la cotul mâinii drepte.

Nadal, afectat de un sezon 2017 incredibil, dar solicitant, are probleme cu genunchii şi a renunţat la orice turneu până pe 15 ianuarie, când va începe Australian Open. Kei Nishikori, fostul număr 4, a aruncat şi el prosopul - forfait la Sydney. De asemenea, Wawrinka şi Murray au şi ei probleme

Fanii tenisului au fost doar parţial răsplătiţi de mult aşteptata apariţie a Serenei Williams. Americanca e acum mamă şi a revenit pe teren dupa aproape un an de absenţă. Primul ei meci nu a mers chiar conform planului. A pierdut în faţa Jelenei Ostapenko, la turneul de la Abu Dhabi: 6-2, 3-6, 10-5.


 

Afla mai multe despre: tenisnadal,  

viewscnt
Articole similare