Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Joao Felix! Starul lui Atletico Madrid s-a accidentat şi va fi operat după ce Portugalia a fost eliminată de la EURO

Probleme pentru Joao Felix! Starul lui Atletico Madrid s-a accidentat şi va fi operat după ce Portugalia a fost eliminată de la EURO

EURO 2020

Comentarii

Puştiul pe care Atletico Madrid a plătit peste 120 de milioane de euro are probleme de sănătate.

Felix nu a avut un sezon strălucit la Atletico, iar problemele de sănătate nu l-au lăsat să o ajute pe Portugalia să se califice mai departe. Lusitanii au fost eliminaţi duminică seara, în optimi, de Belgia, scor 0-1. Acum, fostul atacant de la Benfica urmează să fie operat la gleznă zilele viitoare şi va lipsi de pe teren 2 luni, potrivit ESPN. 

Chiar şi aşa, vestea nu este gravă pentru Atletico, care va debuta în noul sezon pe 13 august, iar Joao Felix ar trebui să fie apt până la sfârşitul lunii septembrie, însă există posibilitatea ca portughezul să se recupereze mai repede. 

Felix a acuzat dureri la EURO

Tânărul star lusitan a evoluat la EURO doar într-o singură partidă, contra Belgiei, când a fost introdus pe finalul meciului. Înainte să înceapă Campionatul European, Felix a acuzat anumite dureri, iar Fernando Santos nu l-a utilizat pentru a-l feri de anumite accidentări.  

 

Afla mai multe despre: portugalia-atletico madrid-joao felix 

viewscnt
Articole similare