Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Mourinho! Un fotbalist de la Tottenham are Coronavirus şi va lipsi la următoarele trei meciuri

Probleme pentru Mourinho! Un fotbalist de la Tottenham are Coronavirus şi va lipsi la următoarele trei meciuri

Premier League

Comentarii

Matt Doherty (28 de ani) are coronavirus. Irlandezul a avut rezultat pozitiv la test şi nu va juca etapa următoare de Premier League, împotriva celor de la Manchester City, plus următoarele două meciuri.

Probleme pentru Mourinho

Jose Mourinho (57 de ani) l-a adus pe Matt Doherty de la Wolves, pe 16.8 milioane de euro, iar fundaşul dreapta a devenit om de bază în primul 11 al lui Jose. Doherty nu va putea juca împotriva celor de la Man City, iar Mourinho este obligat să îl utilizeze pe Serge Aurier (27 de ani). Matt a fost depistat cu COVID-19, după meciul dintre Ţara Galilor şi Irlanda, scor 1-0. Pe teren se mai aflau încă doi jucători de bază ai lui Spurs, este vorba despre Garteh Bale (31 de ani) şi Ben Davies (27 de ani). Dacă şi ei vor ieşi cu rezultate pozitive la testul de coronavirus, Tottenham va avea o problemă în a-şi menţine forma bună pe care o au, iar Mourinho va fi din nou pus în dificultate din cauza problemelor lotului.  

Matt Doherty va sta două săptămâni în carantină şi va lipsi în meciul cu Manchester City, în meciul cu Ludogorets din Europa League şi chiar dacă îşi revine la timp pentru meciul cu Chelsea, acesta are şanse slabe să evolueze în meciul de pe Stamford Bridge, pentru că în toată această perioadă nu se va putea antrena.

Afla mai multe despre: matt dohertytottenhamcovid-19jose mourinho 

viewscnt
Articole similare