Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru "U" Craiova, înaintea derby-ului cu Dinamo. Conducerea oltenilor trebuie să găsească o rezolvare

Probleme pentru "U" Craiova, înaintea derby-ului cu Dinamo. Conducerea oltenilor trebuie să găsească o rezolvare

Fotbal

Comentarii

Aşa cum au anunţat în urmă cu câteva zile, oltenii vor juca pe stadionul din Severin partida cu Dinamo, de luni, 4 noiembrie, ora 20.30, din etapa a XV-a a Ligii l de fotbal.

Decizia a fost luată după ce s-a constatat faptul că nu va putea fi pus la punct gazonul pe "Ion Oblemenco" până la ora derby-ului. Şi cum o veste proastă nu vine niciodată singură, fanii oltenilor trebuie să mai îndure o reglementare. Aşa cum stă bine oricărui club care se pretinde a fi occidental, clubul oltean va asigura transportul tuturor suporterilor care vor dori să facă deplasarea de la Craiova la Severin, în regim tur-retur. Cu toate acestea, alta pare a fi problema care îngrijorează întreaga suflare a oltenilor.

Stadionul "Municipal" din Severin are o capacitate de 19.800 de locuri, însă pentru a putea fi reomologat pentru partidele de Liga 1, Jandarmeria şi ISU Mehedinţi au stabilit că, pentru siguranţa suporterilor, arena nu poate găzdui mai mult de 7.000 de oameni, conform Jurnalul Olteniei. Mult prea puţini pentru a îndeplini cererea. "U" Craiova are 6000 de abonaţi, iar vreo 4500 de bilete s-au vândut în prima zi în care au fost puse în vânzare.

Probleme pentru "U" Craiova, înaintea derby-ului cu Dinamo

Un calcul simplu arată că, la această oră, craiovenii vor avea peste 10.000 de suporteri în tribunele stadionului din Severin, ceea ce ar ridica o adevărată problemă pentru formaţia lui Victor Piţurcă. Rămâne de văzut cum vor gestiona situaţia conducerea oltenilor, deoarece vor fi prinşi între dorinţa fanilor şi cererile regulamentului. Soluţia de compromis pare singura soluţie viabilă.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare