Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele continuă la Real Madrid! Un jucător important din lotul lui Solari s-a accidentat şi va lipsi mai multe săptămâni

Problemele continuă la Real Madrid! Un jucător important din lotul lui Solari s-a accidentat şi va lipsi mai multe săptămâni

Real Madrid

Comentarii

Problemele continuă la Real Madrid, echipa antrenată de Santiago Solari nu a câştigat niciun meci în 2019, iar în ultima etapă chiar a pierdut pe teren propriu, 0-2, cu Real Sociedad. Însă problemele lui Solari vin şi de la cabinetul medical, Real tocmai a anunţat că un alt jucător s-a "rupt" şi va lipsi mai multe săptămâni.

Real Madrid a anunţat luni seară că, în urma testelor efectuate de echipa medicală, lui Toni Kroos i s-a descoperit o leziune de gradul doi la muşchiul aductor de la piciorul stâng. Astfel jucător german va lipsi aproximativ trei săptămâni, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

În cazul în care numărul de săptămâni este cel exact, Kroos va absenta cinci partide, două în Cupa Spaniei cu Leganes şi trei în campionat, cu ambele echipe din Sevilla şi Espanyol. În ultima etapă, Real a pierdut pe teren propriu, 0-2, cu Real Sociedad şi se află la o distanţă de 10 puncte faţă de marea rivală şi liderul din LaLiga, FC Barcelona. 

Problemele medicale la Madrid sunt mult mai ample. 17 jucători de la Real Madrid s-au accidentat în acest sezon. În 2018, nu mai puţin de 22 de fotbalişti au suferit leziuni musculare.

Afla mai multe despre: toni kroosreal madridaccidentare 

viewscnt
Articole similare