Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Programul etapei a 4-a din Superligă! FCSB - CFR Cluj, duminică, 6 august. Se joacă în Ghencea?

Programul etapei a 4-a din Superligă! FCSB -  CFR Cluj, duminică, 6 august. Se joacă în Ghencea?

Fotbal

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri, programul etapei a patra a Superligii, care include şi confruntarea FCSB – CFR Cluj.

Derby-ul etapei este, fără dubii, partida dintre FCSB şi CFR Cluj, programată duminică seară, 6 august, de la ora 21:30. 

Meciul s-ar putea disputa chiar în Ghencea, dacă Clubul Sportiv al Armatei va ceda presiunilor şi va închiria stadionul celor de la FCSB fără a le impune clauze absurde. 

Programul este următorul:

Vineri, 4 august

  • Ora 18.30 UTA Arad - Politehnica Iaşi
  • Ora 21.30  Universitatea Craiova - FC Hermannstadt

Sâmbătă, 5 august

  • Ora 18.30 FC Botoşani – FC U Craiova 1948
  • Ora 21.30 FC Universitatea Cluj - Dinamo Bucureşti

Duminică, 6 august

  • Ora 18.15  Petrolul Ploieşti - Farul Constanţa
  • Ora 21.30  FCSB - CFR 1907 Cluj

Luni, 7 august

  • Ora 18.30  Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Oţelul Galaţi
  • Ora 21.30  FC Voluntari - FC Rapid 1923

FCSB - CFR Cluj, în Ghencea?

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că sunt şanse foarte mari ca partida cu CFR Cluj, programată pe 6 august, în etapa a 4-a a Superligii, să se dispute pe stadionul ”Steaua” din Ghencea.

Nu văd ce s-ar mai putea întâmpla pentru a fi opriţi. Toată invenţia asta - vrem o poliţă pe care nimeni nu o poate emite - nu mai merge. Nu mai e un meci cu risc maximum, în care trei galerii sunt implicate şi că există vreun pericol.

Oamenii ăştia (n.r - de la CSA) cred că au câştigat ceva. Nu au câştigat nimic. Oprobiul maselor, asta au câştigat. Ce s-a întâmplat e o bătaie de joc la adresa a mii şi mii de români, care voiau să vadă un meci pe un stadion destinat fotbalului.

Nu orice meci, derby-ul fotbalului românesc. Dar aşa s-a decis. Salut decizia în forţă a premierului Ciolacu. Poate primul politician care, într-adevăr, are curajul să pună piciorul în prag”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport

Afla mai multe despre: fcsb - cfr clujprogram superliga 

viewscnt
Articole similare