Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Programul FCSB-ui până la începerea noului sezon. Unde pleacă în cantonament şi ce meciuri cu adversari importanţi a fixat | EXCLUSIV

Programul FCSB-ui până la începerea noului sezon. Unde pleacă în cantonament şi ce meciuri cu adversari importanţi a fixat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat la ”mustaţă” titlul şi în acest sezon în România, după ce a pierdut ”finala” cu Farul Constanţa, chiar dacă a condus cu 2-0 la un moment dat. Acum au început pregătirile pentru noul sezon, iar Mihai Stoica a dezvăluit ultimele detalii dinspre club.

Sezonul competiţional din România 2022-2023 s-a încheiat, iar acum echipele îşi fac strategia pentru următoarea ediţie.

Unul dintre unde sunt mişcări constante în această perioadă este FCSB, care a încheiat încă un campionat fără titlu, unul aşteptat încă de pe vremea lui Costel Gălcă, din 2015.

Totuşi, Gigi Becali a anunţat că nu va renunţa şi va face tot posibilul pentru a deveni încă o dată campion cu FCSB.

Astfel, vicecampioana s-a despărţit deja de o serie de jucători şi se află permanent în căutarea celor mai inspirate întăriri.

Ce urmează pentru FCSB până la începerea noului sezon. Ultimele detalii dinspre vicecampioană | EXCLUSIV

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a oferit şi ultimele detalii cu privire la pregătirea de vară FCSB-ului în vederea noului sezon.

Astfel oficialul roş-albaştrilor a dezvăluit care este programul vicecampioanei în perioada următoare, până la începerea noii ediţii de Superligă.

”Pe 19 iunie avem pregătirea în Bucureşti, iar pe 27 plecăm în Olanda (n.r. pentru cantonament), cu jucătorii de la naţionala mare, care vor veni după dubla din preliminarii, dar fără jucătorii de la U21, că au Campionatul European (n.r. U21).

Pe 1 iulie avem primul meci în Olanda, încă nu am stabilit cu cine jucăm. Pe 5 iulie avem al doilea amical, cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, nu am stabilit unde vom juca”, a declarat Mihai Stoica, la Sport Center de la Orange Sport.

Când începe sezonul 2023-2024 şi care e structura campionatului în Superliga

Conform FRF, sezonul 2023-2024 va debuta în weekendul 15-16 iulie 2023, urmând ca până la finalul anului acesta să se dispute primele 21 de runde.

Pauza de iarnă va începe după disputarea etapei de la mijlocul săptămânii 18-24 decembrie 2023.

În 2024, Superliga se va relua în weekendul 20-21 ianuarie, odată cu disputarea rundei cu numărul 22. Play-off-ul ediţiei 2023-2024 va începe pe 16-17 martie 2024, acesta încheindu-se pe 25-26 mai anul viitor.

Pe 26 mai, respectiv 2 iunie 2024 se vor disputa cele două manşe ale barajelor pentru promovarea / menţinerea în Superligă.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasuperligaprogram fcsb 

viewscnt
Articole similare