Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM vrea să-i dea o lecţie lui Tavi Popescu: "Am rămas blocat. El nu are astfel de preocupări. Flagelurile sunt astea"

MM vrea să-i dea o lecţie lui Tavi Popescu: "Am rămas blocat. El nu are astfel de preocupări. Flagelurile sunt astea"galerie foto

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre obiceiurile fotbaliştilor şi a recunoscut că nu este de acord cu toate, mai ales când aceştia doresc să epateze pe teren prin cu totul altceva faţă de calităţile fotbalistice.

Mihai Stoica, de la Manchester City, la Octavian Popescu: "Este un copil care nu are astfel de preocupări"

Oficialul de la FCSB a oferit concluziile finalei Champions League, Manchester City - Inter, scor 1-0. Mihai Stoica l-a dat exemplu pe Rodri, care l-a impresionat prin ponderaţia pe care o arată, în ciuda statutului pe care-l are. De altfel, a remarcat şi alte aspecte la jucătorii lui Pep Guardiola, pe care le-a legat inclusiv de performanţele de pe teren. 

"Dacă te uiţi la jucătorii lui City, nu prea sunt tatuaţi sau cu freză nu ştiu de care mai de care. Kalvin Phillips are freză, nu joacă, de Akanji şi de Ake nu mă iau că asta e natura lor, Haaland are părul ăla, Foden şi-a făcut tăieturile alea şi nu joacă, stă rezervă.

Messi nu avea nici el tatuaj, dar şi-a făcut piciorul albastru atunci când a venit Neymar să nu rămână în spate. Dar nu l-a interesat. A continuat să joace foarte bine", a declarat expertul Orange Sport. 

Apoi, Mihai Stoica a trecut asupra lui Octavian Popescu. Atacantul lateral de la FCSB a apărut tatuat la meciurile din mai din Superliga, iar decizia l-a surprins pe conducătorul echipei bucureştene. 

Prin comparaţia cu vedetele lui Manchester City, MM a dorit să-i ofere un exemplu şi de asemenea a vorbit despre lucrurile nocive din viaţa unui fotbalist, din viziunea sa. 

"Am rămas blocat. Octavian Popescu s-a tatuat acum. Este un copil care nu are astfel de preocupări. 

Flagelurile sunt jocurile video, pe care le consider cele mai periculoase la momentul ăsta, băutura şi ştiu eu... Chestia asta prin care epatezi, dar epatează pe teren", a adăugat oficialul FCSB. 

  • 49 de meciuri, 4 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Octavian Popescu în acest sezon la FCSB, unde a pierdut locul de titular în flancul stâng în faţa lui Florinel Coman. 

Galerie foto cu tatuajul lui Octavian Popescu

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mihai stoicaoctavian popescutatuaj octavian popescumm stoica 

viewscnt
Articole similare