Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica se întâlneşte cu Oleg Protasov, unul dintre antrenorii săi preferaţi! Schimbul de mesaje de la care a pornit discuţia: "Eu, da. Tu?"

Mihai Stoica se întâlneşte cu Oleg Protasov, unul dintre antrenorii săi preferaţi! Schimbul de mesaje de la care a pornit discuţia: "Eu, da. Tu?"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat încântat de o întâlnire pe care o va avea în România cu Oleg Protasov, antrenorul pe care l-a adus în România acum aproape două decenii.

Întâlnirea pe care MM Stoica o aşteaptă cu nerăbdare: "Ne întâlnim aici cu Oleg Protasov"

Oleg Protasov nu mai antrenează din 2015, atunci când s-a despărţit de Astra. Ucraineanul a ajuns în federaţia de fotbal din ţara vecină apoi, iar acum ocupă postul de vicepreşedinte. 

În această perioadă, Oleg Protasov, unul dintre antrenorii preferaţi ai lui MM Stoica din perioada FCSB, l-a anunţat pe oficialul echipei bucureştene că va sosi în România pentru un meci al naţionalei Ucrainei U20.

"Mi-a dat mesaj: <<Eşti încă în viaţă?>>. <<Eu, da. Tu?>> Vine cu naţionala sub 20 a Ucrainei şi ne întâlnim aici. Îmi face o deosebită plăcere să ne vedem. Nu s-a dus cariera lui (n.r. - de antrenor la nivelul următor), dar rămâne Protasov", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

În vara lui 2005, după ce a antrenat-o pe Olympiacos, Oleg Protasov a venit în Liga 1 şi a semnat cu FCSB. Antrenorul ucrainean a plecat după doar 24 de meciuri şi a semnat cu o echipă din ţara sa natală, Dnipro. 

În trecut, MM Stoica a dezvăluit numele tehnicienilor pe care i-a adus la FCSB, înainte ca Gigi Becali să decidă şi acest aspect.

"Eu am o convenţie cu Gigi. <<Niciodată nu-ţi aduc un antrenor cu care nu vrei să lucrezi>>. Dar în niciun caz nu pot aduce eu. Am adus antrenori în primul mandat. Pe Zenga, Protasov, după aia a considerat că el trebuie să-i aducă şi îi aduce", spunea expertul Orange Sport. 

Ulterior, după aventuri pe la Kuban Krasnodar, Rostov, Astana sau Dinamo Minsk, Protasov a revenit în România, unde a antrenat-o pe Astra Giurgiu, în sezonul 2014-2015. 

După cele patru luni petrecute în România, fostul atacant a plecat şi a acceptat funcţia de director tehnic al naţionalei Ucrainei, iar acum este vicepreşedintele federaţiei.

Afla mai multe despre: oleg protasovmihai stoicamihai stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare