Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea lui Drăgulescu! Care este obiectivul său după revenirea în competiţii

Promisiunea lui Drăgulescu! Care este obiectivul său după revenirea în competiţii

Gimnastică

Comentarii

Marian Drăgulescu a primit în urmă cu câteva zile acceptul INMS pentru a concura din nou. Iar veteranul lotului masculin va avea un final de an foarte solicitant.

Marian Drăgulescu a ratat CE, dar va fi prezent la CM de la Doha de la sfârşitul lunii viitoare. Un motiv în plus pentru ca România să spere la medalii. Şi chiar la o calificare la JO de peste doi ani, obiectivul numărul 1 în acest moment pentru lotul masculin condus de Marius Urzică. 

"Întotdeauna mi-am dorit să mă întorc acasă cu medalii de la campionatele majore, mai ţine şi de puţină şansă şi de ziua competiţiei, să mă prindă în formă. Sunt optimist, gândesc pozitiv şi întotdeauna în 90% din cazuri m-am întors acasă cu medalii. Avem un obiectiv foarte mare, pănă acum nu era atât de mare, dar acum într-adevăr e un obiectiv mare să ne calificăm la JO cu echipa. Sper să se întâmple şi acest lucru", este optimist campionul european de anul trecut. 

 
Marius Urzică se aşteaptă ca revenirea lui Drăgulescu să fie de bun augur. 
 
 
"În primul rând vom lupta pentru a participa cât mai bine cu echipa pentru că interesul nostru este de a ne calif la JO. Şi pe urmă bineînţeles fiecare sportiv care are aptitudini şi care are exerciţii foarte bune la unele aparate cum e şi cazul lui Marian Drăgulescu cu sol şi sărituri va încerca să puncteze şi de ce nu să obţina şi medalii" a declarat campionul olimpic de la Sydney.  

 

Afla mai multe despre: drăgulescucm dohaurzică 

viewscnt
Articole similare