Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea lui Luis Enrique pentru primăvara europeană: "Vom fi mult mai puternici". Când şi-a dat seama că PSG e în optimile Ligii Campionilor

Promisiunea lui Luis Enrique pentru primăvara europeană: "Vom fi mult mai puternici". Când şi-a dat seama că PSG e în optimile Ligii Campionilor
Comentarii

Luis Enrique a vorbit despre optimile Ligii Campionilor, după ce echipa sa a reuşit calificarea în această fază a competiţiei.

"Într-o grupă aşa de dificilă ca a noastră, sunt foarte mulţumit. Asta ne face să creştem. Sunt mulţumit de atitudinea echipei mele şi a jucătorilor mei. În februarie vom fi mult mai puternici", a spus fostul selecţioner al Spaniei.

Paris Saint-Germain a evoluat într-o grupă dificilă, din care au mai făcut parte Newcastle Unite şi AC Milan, reuşind să-şi asigure calificarea cu opt puncte, la egalitate cu AC Milan, pe care a devansat-o la golaveraj.

Milanezii s-au impus pe terenul lui Newcastle (2-1), rezultat care i-a avantajat pe parizieni, eliminaţi din Liga Campionilor la un moment dat, în cursul serii de miercuri.

"Nu m-am uitat la scorul celuilalt meci. Obiectivul a fost să ne câştigăm meciul, asta ne-am spus la pauză. Dacă ne-am fi gândit la cealaltă partidă, ar fi fost un dezastru.

În minutul 80, am ştiut că AC Milan conduce şi asta ne-a calificat. Şi le-am cerut jucătorilor noştri să controleze puţin mai mult mingea, să-şi asume mai puţine riscuri, dar dacă aveam o oportunitate trebuia să profităm. Am vrut însă să câştigăm meciul pentru a termina pe primul loc", a explicat antrenorul parizienilor.

Paris Saint-Germain, clasată pe locul secund în Grupa F, după Borussia Dortmund, va juca în optimi cu o câştigătoare de grupă.

"Cred că niciuna dintre echipele care au terminat pe primul loc în grupa lor nu va dori să înfrunte PSG. Vom fi mult mai puternici în februarie", a insistat antrenorul spaniol.

Afla mai multe despre: luis enriquepsg 

viewscnt
Articole similare