Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere inedită de fundaş stânga la naţională, după meciul cu Israel. Adrian Ilie: ”Cu el aş juca de acum!”

Propunere inedită de fundaş stânga la naţională, după meciul cu Israel. Adrian Ilie: ”Cu el aş juca de acum!”

Fotbal

Comentarii

România nu a reuşit decât un rezultat de egalitate cu Israelul, scor 1-1, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, într-o partidă din preliminariile EURO 2024.

Rezultatul se simte precum o înfrângere în tabăra României, din pricina jocului foarte slab prestat de elevii lui Edi Iordănescu.

Adrian Ilie nu a înţeles strategia ”tricolorilor”

Adrian Ilie, considerat unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria fotbalului românesc, s-a declarat complet dezamăgit de modul în care Edi Iordănescu a pregătit jocul cu Israel.

În special, din cauza strategiei mult prea precaute, contra unui adversar abordabil. Edi a optat pentru pentru un dublaj extrem de strict în flancuri, cu Deian Sorescu şi Florinel Coman transformaţi din ”aripi” ofensive, în fundaşi laterali.

De asemenea, Adrian Ilie a fost uluit şi de modul în care românii au cedat posesia, de parcă şi-ar fi dorit să scape de minge, într-o teamă absolută, nejustificată.

Florinel Coman mi s-a părut cel mai bun fundaş stânga. Eu cu el aş juca fundaş stânga de-acum încolo. Are viteză, unu la unu e bun. Stanciu băga alunecări în careu la un moment dat, recupera mingea.

Ca organizare de joc nu este posibil aşa ceva, nu este posibil ca Bancu să ia mingea de la margine şi să o arunce la ei cu mâna. După două minute recuperăm şi prima pasă a noastră de la fundaşul central e la ei şi iar vin peste noi. În primele 17 minute nu am vrut să le creăm niciun fel de problemă, nici la presing.

Rezultatele sunt foarte bune până în momentul de faţă, dar ca organizare de joc… Dacă jucăm acasă cu Israelul, hai să împingem puţin lucrurile. Hai puţin mai sus, de ce să-i lăsăm pe ei să ne domine?”, a declarat Adrian Ilie, potrivit fanatik.ro.

Afla mai multe despre: adrian ilieromania-israel 

viewscnt
Articole similare