Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propuneri surprinzătoare pentru Mirel Rădoi. Cei trei jucători de la Clinceni care speră să prindă naţionala: "Fotbalul nu se uită"

Propuneri surprinzătoare pentru Mirel Rădoi. Cei trei jucători de la Clinceni care speră să prindă naţionala: "Fotbalul nu se uită"

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni şi-a confirmat forma bună şi s-a impus cu 2-0 şi în meciul cu Sepsi, o altă echipă cu rezultate bune înregistrate în acest start de sezon din Liga I.

Foşti jucători la FCSB, Florin Gardoş, Cristi Tănase şi Raul Rusescu au fost titulari în partida cu Sepsi. Meciul de la Clinceni a fost urmărit şi de selecţionerul Mirel Rădoi, iar Gardoş a recunoscut că încă mai speră la o eventuală convocare la prima reprezentativă a României, alături de colegii săi, Rusescu şi Tănase.

"Nu m-am mai gândit la echipa naţională de mult timp. Dacă am ajunge în play-off cu Clinceni, atunci poate că ar fi ochi şi pentru noi, pentru mai mulţi jucători de la echipă, pentru că până acum cred că au fost evoluţii bune. Chiar şi bulgarii noştri au avut evoluţii bune şi au fost la echipa naţională, deci poate să fie şi asta o variantă.

Rusescu şi Tănase se mişcă bine. Cred că se vede impactul pe care l-a avut Rusescu, la Craiova, cred că a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Tănase nu a avut niciun meci de 90 de minute, deci îi mai trebuie timp, dar când va lega meciuri, va arăta mai bine.

E clar că fotbalul nu îl uiţi. Normal că există perioade şi perioade, accidentări cum a fost în cazul meu sau în cazul lor, o perioadă lungă nu au jucat nici ei, dar fotbalul nu îl uiţi" , a declarat Florin Gardoş.

Afla mai multe despre: clinceni 

viewscnt
Articole similare