Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Protest în Italia împotriva Super Ligii Europei: ”Fotbalul aparţine tuturor şi este meritocratic. Comportamentul acestor cluburi subminează dreptul celor mai slabi”

Protest în Italia împotriva Super Ligii Europei: ”Fotbalul aparţine tuturor şi este meritocratic. Comportamentul acestor cluburi subminează dreptul celor mai slabi”

Fotbal

Comentarii

Roberto De Zerbi, antrenorul lui Sassuolo, a declarat că nu doreşte să stea pe bancă la partida cu Milan, în semn de protest pentru implicarea ”rossonerii” în fondarea Super Ligii Europei.

Antrenorul lui Vlad Chiricheş a dezvăluit că este revoltat de felul în care marile cluburi ale Europei au anunţat iniţiativa Siper Ligii Europei. De Zerbi s-a arătat dezamăgit de sincronizarea comunicatului de presă emis de cluburile fondatoare, care a fost publicat în jur de miezul nopţii, duminică.

Astfel, tehnicianul italian a anunţat că ar dori să boicoteze partida cu Milan, urmrătoarea programată pentru Sassuolo, cu scopul de a îşi arăta dezamăgirea şi dezgustul pentru gestul unora dintre cle mai mari echipe de pe glob.

Protest în Italia împotriva Super Ligii Europei

”Nu-mi face plăcere să joc acest meci, pentru că Milan este una dintre echipele fondatoare. I-am spus lui Carnevali şi jucătorilor mei. Dacă Carnevali mă va obliga, o să mă duc, dar sunt dezamăgit. Ieri, înainte de antrenament, am vorbit cu băieţi despre situaţie.

Mi-am exprimat gândurile. Sunt foarte furios pentru că a fost o lovitură de stat, în ceea ce priveşte conţinutul şi modalitatea. Ar fi putut să o facă în timpul zilei, în loc să emită comunicate de presă la miezul nopţii. Fotbalul aparţine tuturor şi este meritocratic.

Comportamentul acestor cluburi subminează dreptul celor mai slabi. Este ca şi cum fiul unui muncitor nu poate visa să ajungă doctor sau avocat. Parcă ar spune: «mingea este a mea, eu voi juca, eu o voi lua»”, a declarat Roberto De Zerbi, în conferinţa de presă dinaintea partidei cu Milan.

Meciul dintre Milan şi Sassuolo este programat miercuri, de la ora 19:30 şi poate fii vizionat în direct pe Telekom Sport.

VIDEO | FCSB - FC Botoşani 2-1

 

Afla mai multe despre: super liga europeivlad chiricheşsassuolo milanroberto de zerbi 

viewscnt
Articole similare