Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prunea, noi detalii despre transferul lui Anton Puljic: ”Sunt negocieri, aşa este la negocieri”

Prunea, noi detalii despre transferul lui Anton Puljic: ”Sunt negocieri, aşa este la negocieri”

Fotbal

Comentarii

Florin Prunea susţine că Dinamo nu a renunţat la transferul jucătorului croat Anton Puljic şi aşteaptă un răspuns de la acesta.

Mutarea a intrat în impas după ce oficialii dinamovişti au încercat o "fentă românească din gleznă", care n-a fost pe placul fundaşului croat.

”Sunt negocieri, aşa este la negocieri. Important este că el este dorit de toată lumea şi simte că e un jucător iubit, îl aşteaptă şi suporterii, îl aşteptăm şi noi şi eu sper ca el să vină în cel mai scurt timp”, a spus Florin Prunea la Telekom Sport.

Diferenţe majore între cele negociate şi oferta concretă

Dinamoviştii se înţeleseseră verbal cu Ante Pulijc şi reprezentanţii săi, pentru un contract de 2 ani, remunerat lunar cu 11.000 de euro, plus două bonusuri: 50.000 de euro în primul an, la semnătură, şi un altul de 30.000 de euro în cel de-al doilea sezon.

În momentul în care a fost trimisă oferta oficială, în format electronic, conducerea celor de la Dinamo Bucureşti s-a sucit halucinant şi a trimis o altă ofertă: un contract pe an, cu un bonus la semnătură de 25.000 de euro şi un salariu de 10.000 de euro pe lună.

Potrivit surselor Telekom Sport, croatul a luat foc la vederea ofertei şi le-a transmis dinamoviştilor că-şi bat joc de el. De altfel, le-a spus că dacă nu trimit oferta la care s-au înţeles în prealabil, exclude orice venire la Dinamo.

Bogdan Bălănescu a discutat şi negociat direct cu Puljic în ultimele ore. Bălănescu speră că mai poate obţine încă semnătura fotbalistului dorit de fanii ”câinilor”.

Afla mai multe despre: pruneaanton puljic 

viewscnt
Articole similare