Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG a ajuns la a 7-a înfrângre în Ligue 1 după meciul pierdut pe teren propriu cu 2-1 în faţa celor de la Nantes

PSG a ajuns la a 7-a înfrângre în Ligue 1 după meciul pierdut pe teren propriu cu 2-1 în faţa celor de la Nantes

Fotbal

Comentarii

Cu doar 9 etape înainte de finalul campionatului, lupta în Ligue 1 se dă între Lille, PSG, Lyon şi Monaco. PSG mai are de jucat atât cu Lille cât şi cu Lyon în campionat.

Cu toate că a trecut cu 5-2 la general de Barcelona în optimile Ligii Campionilor, PSG nu are un parcurs la fel de bun şi în campionatul intern. Formaţia antrenată de Mauricio Pochettino a ajuns la 7 înfrângeri în 29 de etape de Ligue 1.

Nantes, formaţie aflată pe locul 19 în Ligue 1, s-a impus pe terenul celor de la PSG cu 2-1 după ce a fost condusă la pauză cu 1-0. Oaspeţii au întors meciul în repriza secundă prin golurile lui Muani din minutul 59 şi Simon din minutul 71. Cu o victorie, PSG ar fi egalat liderul Lille la puncte.

Eşecul cu Nantes este a doua înfrângere de pe teren propriu pentru formaţia din capitala Franţei. Din 2012 nu s-a mai întâmplat ca PSG să piardă două jocuri acasă la rând. De 10 ani, PSG nu a mai pierdut 7 partide într-un singur sezon de campionat. Cu doar 9 etape înainte de finalul campionatului, lupta în Ligue 1 se dă între Lille, PSG, Lyon şi Monaco. PSG mai are de jucat atât cu Lille cât şi cu Lyon în campionat.

Ultima oară când o formaţie a câştigat titlul în Franţa cu 7 înfrângeri într-un sezon s-a întâmplat în 2008, an în care Lyon a luat titlul.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare