Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG acceptă plecarea lui Kylian Mbappe cu o condiţie! Şeicii i-au stabilit viitorul starului de pe Parc des Princes

PSG acceptă plecarea lui Kylian Mbappe cu o condiţie! Şeicii i-au stabilit viitorul starului de pe Parc des Princes

PSG

Comentarii

Nasser Al-Khelaifi, preşedintele lui PSG, a vorbit despre posibila plecare a lui Kylian Mbappe (23 de ani) de pe Parc des Princes.

Telenovela plecării lui Kylian Mbappe de la PSG a revenit în actualitate şi în această vară. Starul francez campion mondial în 2018 vrea să plece, Real Madrid stă la pandă, însă situaţia e departe de rezolvare. Mbappe a anunţat clubul că n-are de gând să rămână mai mult de 2024, când expiră actuala înţelere.

PSG acceptă plecarea lui Kylian Mbappe în această vară, pe bani, nu gratis în 2024

PSG şi Mbappe au trecut în contract o clauză de prelungire pe încă un an, pe care atacantul nu vrea să o activeze şi vrea să plece gratis în 2024.

La conferinţa de presă de prezentare a lui Luis Enrique, noul antrenor de la PSG, Nasser Al-Khelaifi a vorbit despre situaţia lui Mbappe şi i-a stabilit viitorul atacantului francez. Şeicii de pe Parc des Princes nu sunt de acord cu plecarea gratis a lui Mbappe şi au făcut acest lucru clar.

Superstarul francez ori semnează o nouă înţelegere, dacă vrea să rămână, ori pleacă în această vară pe o sumă importantă de bani.

"Poziţia noastră este clară. Nu vrem să plece gratis în 2024! Dacă vrea să rămână, Kylian va trebui să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis, e imposibil! Am fost şocat complet când am aflat că Mbappe vrea să plece gratis. E un băiat grozav, un gentleman, să plece gratis slăbind cel mai puternic club din ţara sa... Acesta nu e Kylian! Am fost şocat, dezamăgit! Trebuie să se decidă în maximum două săptămâni, dacă nu prelungeşte, atunci uşa e deschisă!

Vrem ca el să rămână, dar dacă vrea să plece, nu poate pleca liber. Asta e problema! Cel mai bun jucător al tău nu poate pleca gratis, nu se întâmplă niciodată"
, a anunţat clar preşedintele de pe Parc des Princes în faţa jurnaliştilor, în cadrul unei conferinţe.

PSG a plătit 180 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe de la AS Monaco în vara lui 2017.

Afla mai multe despre: psg kylian mbappepsg plecare kylian mbappembappe plecare psgmbappe psgligue 1 

viewscnt
Articole similare