Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG îl vrea pe Messi, Barcelona vrea să transfere de la Paris! Fotbalistul poate ajunge gratis pe Camp Nou

PSG îl vrea pe Messi, Barcelona vrea să transfere de la Paris! Fotbalistul poate ajunge gratis pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

PSG îl vrea pe Leo Messi (33 de ani), dar Barcelona vrea şi ea să transfere de la formaţia de pe Parc de Princes. Juan Bernat (27 de ani), fundaşul stânga al parizienilor, e ţinta catalanilor.

PSG îl vrea pe Messi, Barcelona transferă de la Paris! Juan Bernat, dorit pe Camp Nou

Barcelona nu se află într-o situaţie economică prea bună din cauza transferurilor ratate din ultimii ani, dar şi a pandemiei de COVID-19, dar catalanii şi-au întocmit o listă de transferuri. Potrivit Mundo Deportivo, Victor Font, unul dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei, a promis că dacă va câştiga alegerile, atunci Juan Bernat va fi transferat pe Camp Nou. Fundaşul stânga a crescut la Valencia şi a mai jucat la Bayern sau PSG.

Contractul lui Juan Bernat cu PSG expiră în vara lui 2021, iar Barcelona poate profita şi să-l transfere. Totul depinde de rezultatul alegerilor la preşedinţia clubului, care vor avea loc pe 24 ianuarie. Juan Bernat ar fi un concurent puternic pe post pentru Jordi Alba, cel căruia Barcelona îi caută un înlocuitor de doi ani. Bernat este accidentat grav în prezent, după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucişate.

Junior Firpo, acum în lotul Barcelonei care înlocuitor pentru Jordi Alba, n-a dat satisfacţie şi va fi vândut când perioada de mercato se va deschide în ianuarie 2021.



De la transferul la PSG, Juan Bernat a strâns 76 de meciuri, şase goluri şi 10 pase decisive în tricoul parizienilor, cu care a jucat finala Ligii Campionilor şi a câştigat două titluri, o Cupă a Franţei, o Cupă a Ligii Franţei şi o Supercupă a Franţei.

De partea cealaltă, se spune că PSG vrea să profite de situaţia contractuală a lui Leo Messi la FC Barcelona şi să-l transfere pe argentinian liber de contract, în vara lui 2021, pentru a-l reuni cu brazilianul Neymar.

Afla mai multe despre: juan bernatfc barcelonapsgtransfer 

viewscnt
Articole similare