Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG o "ajută" pe Barcelona să-l ia înapoi pe Neymar! Ousmane Dembele e dorit pe Parc des Princes şi ar putea intra în afacerea celor două cluburi

PSG o "ajută" pe Barcelona să-l ia înapoi pe Neymar! Ousmane Dembele e dorit pe Parc des Princes şi ar putea intra în afacerea celor două cluburi

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona trebuie să vândă ca să fac rost de bani pentru transferul lui Neymar (28 de ani), iar clubul blaugrana ar putea primi o mână de ajutor chiar de la PSG, actuala echipă a superstarului brazilian. PSG îl vrea pe Ousmane Dembele (23 de ani), atacantul pe care a plătit peste 100 de milioane de euro pentru a-l aduce în vara lui 2017.

Dembele a fost până acum un fotbalist-problemă la FC Barcelona. Mai tot timpul accidentat şi cu o atitudine delăsătoare, francezul pe care catalanii au plătit bani grei celor de la Borussia Dortmund poate fi folosit în tranzacţia care să-l readucă pe Neymar pe Camp Nou. Sport scrie că PSG îl vrea pe Dembele, iar acest lucru ar putea uşura misiunea catalnilor.

PSG încearcă o naţionalizare a echipei şi vrea să aducă numai jucători francezi, iar Dembele ar putea fi unul dintre ei. "Dembouz" poate fi asul din mâneca şefilor blaugrana. Aceştia îl pot folosi pe Dembele şi să ofere şi cash celor de la PSG pentru a vedea visul vestiarului şi al antrenorilor împlinit: Neymar, înapoi pe Camp Nou! PSG e conştientă de accidentările şi situaţia medicală a lui Dembele, dar crede că francezul poate trece peste tot greul în ţara natală, atuul fiind antrenorul Thomas Tuchel, cu care Dembele a lucrat foarte bine la Dortmund.

În plus, PSG l-a vrut şi vara trecută pe Dembele, iar clubul de pe Parc des Princes e unul dintre puţinele din Europa care-i poate susţine salariul de 10 milioane de euro pe sezon.

Neymar îi "face cu ochiul" Barcelonei

În ceea ce-l priveşte pe Neymar, brazilianul nu stă cu mâinile în sân aşteptând ca transferul lui înapoi la FC Barcelona să se întâmple. Fotbalistul a refuzat recent o un bonus de semnare a unui nou contract cu PSG de 100 de milioane de euro. Mai mult, sâmbătă (n.r. - 23 mai), Neymar a postat pe Twitter şi pe site-ul său oficial un clip de promovare în care apare jucând pentru Barcelona, în 2015.

Afla mai multe despre: dembelepsgneymarbarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare