Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG vrea s-o lase pe Barcelona fără jucători! Messi şi alţi trei jucători de pe Camp Nou sunt pe lista clubului din Paris

PSG vrea s-o lase pe Barcelona fără jucători! Messi şi alţi trei jucători de pe Camp Nou sunt pe lista clubului din Paris

PSG

Comentarii

PSG a pus ochii pe mai mulţi fotbalitşi de la FC Barcelona, nu doar pe Leo Messi (33 de ani), cel care rămâne fără contract în vara lui 2021. Presa din Spania a aflat despre intenţiile conducerii de pe Parc des Princes pentru următoarea perioadă de mercato.

PSG vrea s-o lase pe Barcelona fără jucători!

După transferul lui Neymar din 2017, când au plătit clauza de reziliere a contractului - 222 de milioane de euro -, PSG vrea să ia din nou jucători de la FC Barcelona. Parizienii sunt gata să intre în negocieri directe cu Leo Messi, decarul aflat în ultimele şase luni de contract pe Camp Nou, scrie Mundo Deportivo prin jurnalistul Xavi Munoz.

Astfel, formaţia din Paris vrea să se asigure că are mai multe şanse de reuşită să-l transfere pe Mesi pe Parc des Princes. Mai mult, conform sursei citate, Messi nu e singurul fotbalist pe care PSG vrea să-l ia de la FC Barcelona. Jordi Alba, Sergi Roberto şi Emerson sunt şi ei ţinte ale clubului francez, care vrea să-şi întărească defensiva.

PSG a jucat finala Ligii Campionilor în sezonul trecut, fiind învinsă de Bayern cu 1-0 la Lisabona.

Afla mai multe despre: psgbarcelonamessitransfer 

viewscnt
Articole similare