Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG vrea să mai aducă un jucător de top liber de contract! Pe cine a cerut Pochettino

PSG vrea să mai aducă un jucător de top liber de contract! Pe cine a cerut Pochettino

PSG

Comentarii

Potrivit presei franceze, Paris Saint-Germain este interesată de transferul lui Marcelo Brozovic.

După Donnarumma, Sergio Ramos, Leo Messi sau Georginio Wijnaldum, toţi aduşi în calitate de jucători liberi, Paris Saint-Germain vrea şi în vara viitoare un fotbalist gratis. Este vorba despre Marcelo Brozovic, jucător pe care Inter Milano nu l-a convins încă să-şi prelungească acordul.

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a marcat două goluri în 42 de meciuri în stagiunea trecută şi a fost o parte importantă în angrenajul lui Conte care a cucerit titlul în Serie A.

Conform Le10sport, mijlocaşul a intrat pe lista lui Paris Saint-Germain, care este pregătită cu o ofertă contractuală avantajoasă în următoarea perioadă de transferuri.

Cotat la 40 de milioane de euro, jucătorul născut la Zagreb joacă la Inter Milano din 2015. A crescut la Dragovoljac şi a mai jucat la Lokomotiva Zagreb şi Dinamo Zagreb înainte de transferul la Inter.

Internaţionalul croat are 66 de meciuri pentru prima reprezentativă a ţării sale şi şapte goluri marcate. Pentru Inter Milano el a marcat 24 de goluri în 244 de partide.  Potrivit francezilor, Mauricio Pochettino este foarte încântat de aducerea starului croat.

Afla mai multe despre: marcelo brozovic 

viewscnt
Articole similare