Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Putea să-l mai întoarcă de şapte ori că tot o apăra”. Laudele lui Dani Coman pentru eroul Popa

”Putea să-l mai întoarcă de şapte ori că tot o apăra”. Laudele lui Dani Coman pentru eroul Popa

Cupa României

Comentarii

Dinamo a primit vizita Astrei în returul semifinalelor Cupei României,. Giurgiuvenii s-au calificat la penalty-uri, după ce au pierdut cu 1-0 returul, acelaşi scor cu care câştigaseră turul.

În urma calificării în finala Cupei, tabăra giurgiuveană era în extaz. Într-un sezon greu pentru Astra, care încă se luptă pentru a se salva de la retrogradare, ajungerea în finala Cupei reprezintă o recompensă pentru munca grea depusă de echipă.

Laudele lui Dani Coman pentru eroul Popa

În urma partidei, Dani Coman i-a felicitat pe băieţii săi, în special pe portarul Popa, pe care îl vede un jucător de mare perspectivă. Preşedintele Astrei speră ca dubla cu Dinamo să fie momentul decisiv din sezonul echipei şi să îi scoată pe giurgiuveni din forma proastă în care se află.

”Mult mai important este că am câştigat, ne-am îndeplinit un prim obiectiv. Sper ca odată cu această victorie şi cu această calificare să avem mai multă încredere în noi, jucătorii să demonstreze că sunt nişte jucători care s-au luptat pentru accederea în play-off-ul campionatului.

Eu am încredere în ei şi sunt convins că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Eu îl cunosc pe Popică, pe portar, de mult timp, e un copil senzational şi eu nu prea mă înşel la portari. Veţi vedea că va ajunge un portar de echipa naţională. Putea să-l mai întoarcă de şapte ori că tot o apăra.

I-am văzut ieri că băteau penalty-uri. Am văzut cu câtă dezinvoltură a bătut Raspopovici şi aveam încredere, chiar am avut încredere că putem câştiga la penalty-uri”, a declarat Dani Coman.

Afla mai multe despre: cupa românieidinamo bucureştiastra giurgiudinamo astramaximilian popadani coman 

viewscnt
Articole similare