Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Putea trece naţionala României de grupe la EURO 2020? Răspunsul lui Mirel Rădoi: "Vă spun sincer, pentru că m-am uitat la meciuri"

Putea trece naţionala României de grupe la EURO 2020? Răspunsul lui Mirel Rădoi: "Vă spun sincer, pentru că m-am uitat la meciuri"
Comentarii

Selecţionerul naţionalei României de fotbal, Mirel Rădoi, a fost cu ochii pe EURO 2020, deşi nu a asistat la nicio partidă de pe stadion. Antrenorul a fost întrebat dacă tricolorii s-ar fi calificat din faza grupelor.

Mirel Rădoi, întrebat dacă România s-ar fi calificat din grupe la EURO 2020

Grupa C, cea care a găzduit meciuri şi la Bucureşti, a fost câştigată de Ţările de Jos, cu nouă puncte. Austria a terminat pe locul secund cu şase puncte, Ucraina a fost următoarea cu trei puncte, iar Macedonia de Nord a fost ultima, fără punct acumulat. 

Mirel Rădoi a fost întrebat dacă România ar fi avut şanse de calificare din faza grupelor, iar selecţionerul nu s-a grăbit să ofere un răspuns afirmativ. El a evidenţiat jocul bun făcut de aproape toate naţionalele prezente la turneul final. 

"Acum e uşor aşa după ce vedem meciurile să spunem că era uşor şi pentru România. Mă uit la grupa cu Macedonia de Nord, Ucraina, o grupă destul de echilibrată. În momentul de faţă, exceptand Germania, în rest toate echipele participante la CE au arătat mult mai bine la EURO decât în calificări. Nu mă refer la puncte, ci la joc, echipele pe care le-am urmărit. Cred că şi pentru România, în momentul în care noi eram calificaţi la EURO, era foarte greu pentru noi să trecem de faza grupelor. Vă spun sincer, pentru că m-am uitat la meciuri, ştiu că am urmărit echipele şi nu era aşa uşor. 

N-aş avea nimic de câştigat sau de pierdut să vă spun că ne-am fi calificat, am fi mers până în semifinale, dar trebuie să fim realişti şi sunt cu aceşti băieţi de un an şi ceva, le ştiu potenţialul, valoarea, dar trebuie să acceptăm şi valoarea adversarului", a spus antrenorul tricolorilor, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Campionatul European continuă cu primele meciuri din sferturile de finală. Vineri, Elveţia - Spania şi Belgia - Italia pot fi urmărite în format live text pe Telekomsport.ro. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoieuro 2020romania euro 2020 

viewscnt
Articole similare