Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Puteam să mă întorc". Ricardo Cadu, back in business la CFR Cluj!? Anunţul portughezului | EXCLUSIV

"Puteam să mă întorc". Ricardo Cadu, back in business la CFR Cluj!? Anunţul portughezului | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Ricardo Cadu (42 de ani) a spus că şi-ar dori să revină la CFR Cluj, echipă pentru care a devenit o legendă ca jucător. Fostul fundaş central s-a lăsat de fotbal în 2021, după o carieră în care a jucat cel mai mult în Gruia.

După ce şi-pus părerea în privinţa înlocuitorului lui Adrian Mutu la CFR Cluj şi a făct o propunere intersantă pentru echipa din Gruia, Ricardo Cadu a vorbit şi despre eventuala revenire în Gruia, la echipa unde a făcut performanţe importante din postura de căpitan.

Ricardo Cadu: "E visul meu să mă întorc la CFR Cluj. Poate cu un antrenor"

Rămasă fără Adrian Mutu şi Cristi Balaj, antrenorul şi preşedintele care au plecat din Gruia, CFR Cluj caută acum soluţii pentru a reîntregi stafful. Ricardo Cadu a fost întrebat dacă şi-ar dori să revină la echipa "feroviară", iar portughezul a dat răspunsul fără să stea prea mult pe gânduri.

Fostul fundaş central şi-a dorit să se întoarcă la CFR Cluj, dar nu ca antrenor, ci mai degrabă să facă parte din stafful unui antrenor care să lucreze în Gruia. Ricardo Cadu a şi propus un antrenor portughez la CFR, după moda anilor în care la Cluj era o adevărată legiune portugheză.

"(n.r. - Te-ai întoarce la CFR?) Sigur, e un vis pe care îl am şi sigur vreau să mă întorc. (n.r. - În ce calitate?) Ca antrenor, nu! Dar puteam să mă întorc cu un antrenor, de exemplu, depinde ce vor la CFR şi cine va fi la Cluj. În momentul de faţă trebuie să se gândească la viitor, nu la prezent. S-a terminat, a fost Cupa, campionatul, e timpul să se gândească la următorul campionat", a declarat Ricardo Cadu, pentru Orange Sport.

Ricardo Cadu a jucat la CFR Cluj între 2006 şi 2014, timp în care a strâns 250 de meciuri şi 30 de goluri, dar şi trei titluri de campion, două Cupe ale României şi trei Supercupe ale României, plus prezenţe în grupele Ligii Campionilor şi Europa League cu gruparea din Ardeal.

În 2021, Ricardo Cadu s-a lăsat de fotbal.

Afla mai multe despre: ricardo caducfr clujricardo cadu revenire cfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare