Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Puţin până la debutul în Ligii Campionilor la handbal feminin. Ce promit campioanele României. "Acesta e obiectivul nostru!"

Puţin până la debutul în Ligii Campionilor la handbal feminin. Ce promit campioanele României. "Acesta e obiectivul nostru!"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti nu are cele mai bune evoluţii în startul de sezon, dar jucătoarele promit să-şi revină până la startul Ligii Campionilor, pe 5 octombrie, cu Ferencvaros, în direct la Telekom Sport.

CSM Bucureşti a debutat cu trei victorii în trei partide în Liga Naţională, dar jocul nu a fost cel aşteptat de fani. Acum mai au ceva mai mult de două săptămâni să pregătească primul meci din noul sezon al Ligii Campionilor. Ferencvaros a fost adversara lui CSM în sferturile Ligii, în 2017 - au fost atunci două victorii, la cinci şi la un gol diferenţă.

"Aşteptăm să ne calificăm din nou în Final Four şi să jucăm finala. Ne trebuie timp, pentru că performanţa cere timp şi nimic nu se creează de pe o zi pe alta. Suntem iar jucătoare noi, iar antrenor nou şi chiar dacă am fi fost mai vechi, întotdeauna există lucruri de pus la punct. Niciodată nu merge totul aşa lin", a declarat joi căpitanul CSM-ului, Iulia Curea, într-o conferinţă de presă.

CSM Bucureşti a fost o prezenţă constantă în Final Four. În ultimii trei ani nu a lipsit de la Budapesta. În 2016 a câştigat trofeul.

"Vă mai aduceţi aminte cum am câştigat Liga Campionilor în primul sezon? Deci nimic nu e imposibil. Prima participare şi am şi câştigat", a mai spus Curea. 

Afla mai multe despre: iulia cureacsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare