Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rabiot refuză să facă parte dintre rezervele Franţei pentru Cupa Mondială 2018! Reacţia lui Didier Deschamps

Rabiot refuză să facă parte dintre rezervele Franţei pentru Cupa Mondială 2018! Reacţia lui  Didier Deschamps

Cupa Mondială

Comentarii

Adrien Rabiot, mijlocaşul echipei Paris Saint-Germain, nemulţumit de faptul că nu a fost inclus de selecţionerul Didier Deschamps pe lista cu cei 23 de fotbalişti care vor participa la Cupa Mondială ediţia 2018, a anunţat că nu doreşte să facă parte din grupul de jucători de rezervă, informează agenţia EFE.

  • Rabiot i-ar fi trimis un mail lui Deschamps, în care l-a anunţat pe acesta că refuză să fie pus pe lista de aşteptare şi că nu poate urma programul de pregătire impus, în speranţa că ar prinde lotul Franţei pentru CM 2018

Într-o scrisoare adresată Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), al cărei conţinut a fost dezvăluit miercuri de cotidianul L'Equipe, Rabiot (23 ani) îi informează pe oficialii FFF că nu vrea să se numere printre cei 11 jucători la care Deschamps poate apela în cazul în care unul dintre cei 23 devine indisponibil pentru turneul final din Rusia.

Conform L'Equipe, jucătorul lui PSG a decis să trimită scrisoarea către federaţie în ciuda sfaturilor apropiaţilor săi. Un gest care ar putea avea consecinţe în ceea ce priveşte viitorul tânărului mijlocaş la naţionala Franţei, pentru care a evoluat de şase ori până acum.

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Franţei, Didier Deschamps, a declarat miercuri că mijlocaşul Adrien Rabiot (PSG), care a refuzat să fie rezervă în echipa pentru CM 2018 din Rusia, a făcut o ''mare greşeală'' şi că el s-a autoexclus din lotul primei reprezentative.

''Îi înţeleg decepţia dar de aici şi până la a lua o astfel de decizie radicală...El a făcut o mare greşeală, s-a autosancţionat, s-a autoexclus din lot. La un nivel atât de înalt nu este loc pentru emoţii, trebuie să dai dovadă de profesionism în toate împrejurările'', a spus Deschamps.


 

Afla mai multe despre: adrien rabiotfrantanationaladecizierefuzcupa mondiala 

viewscnt
Articole similare