Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi a explicat cum au apărut Nedelcu şi Raţiu în echipa de start cu Islanda. A anunţat schimbări. "Nu am realizat mare lucru"

Rădoi a explicat cum au apărut Nedelcu şi Raţiu în echipa de start cu Islanda. A anunţat schimbări. "Nu am realizat mare lucru"
Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a oferit primele declaraţii, după victoria cu Islanda, scor 2-0, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Mirel Rădoi, după Islanda - România 0-2

România a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Islandei, în etapa a IV-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În acest meci s-a accidentat, probabil destul de grav, atacantul Denis Alibec.

"Chiar dacă nu am realizat mare lucru, a fost o victorie mare. Contează mult pentru viitor, pentru moralul echipei. Nu putem întoarce nimic faţă de ce s-a întâmplat. Sperăm să legăm victoriile. Nu vreau să mă gândesc decât la cum recuperez jucătorii. Drăguş a simţit ceva ieri, azi Alibec, Florin Tănase e accidentat Markovic e obosit. Trebuie să găsim soluţii ca să marcăm goluri. 

Echipa o facem după prânz, în ziua meciului. Cu titularizarea lui Raţiu nu mi-a fost greu, vine de la tineret, a fost la JO. Are personalitate, chiar dacă nu-şi poate ascunde emoţiile la debut. Nedelcu a trebuit să verticalizaze. Schimbarea de direcţie e mult mai rapidă la Dragoş decât la Răzvan Marin. 

Le-am spus că jucătorii de pe bancă trebuie să vină să aducă un plus, pentru că islandezii pică după minutul 60. Mă interesează meciul cu Liechtenstein. Abia aştept să văd meciul cu Germania, au pierdut doar cu 2-0. Venim după victoria cu Islanda şi să nu picăm într-o capcană. 

Sper ca suporterii să fie alături de noi. Sperăm cu această victorie să-i facem fericiţi pe fani. Le dedic victoria băieţilor, pentru că au încredere mare în ei. Jucătorii au început să realizeze că putem câştiga doar prin unitate, îi văd încrezători. 

Vor fi schimbări în primul 11, pentru că trebuie să avem jucători odihniţi", a declarat Mirel Rădoi pentru Pro TV, la finalul victoriei din Islanda. 

Clasamentul Grupei J: 1. Amenia - 10 puncte, 2. Germania - 9 puncte, 3. Macedonia de Nord - 7 puncte, 4. România - 6 puncte, 5. Islanda - trei puncte, 6. Liechtenstein - niciun punct.

Următoarele partide ale tricolorilor în această lună sunt:

  • 5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21.45 – Arena Naţională (Bucureşti);
  • 8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21.45 – Tose Proeski Arena (Skopje).

Afla mai multe despre: mirel radoiislanda romaniaislanda romania 0-2 

viewscnt
Articole similare