Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi, Belodedici, Vlădoi, Mihalcea şi Sânmărtean au jucat fotbal în scop caritabil

Rădoi, Belodedici, Vlădoi, Mihalcea şi Sânmărtean au jucat fotbal în scop caritabil

Fotbal

Comentarii

La iniţiativa preşedinteului Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, echipa FRF a fost prezentă la Zalău pentru a sprijini un culturist de performanţă şi multiplu laureat cu aur în competiţii, Arnold Schlahter, care a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă şi are nevoie de sprijin financiar.

Într-un eveniment organizat de conducerea celor două federaţii sportive, la Sala Sporturilor din Zalău, foştii mari jucători, Adrian Mihalcea (antrenor secund România), Mirel Rădoi (selecţioner România U21) şi ambasadorii Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu şi Lucian Sănmărtean au disputat un meci împotriva reprezentativei Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

La final, toate tricourile purtate de jucătorii echipei FRF cu autografele acestora au fost scoase la licitaţie. Toate încasările din această licitaţie plus încasările din bilete vor ajunge la Arni pentru continuarea tratamentului.

“E important ca în asemenea momente să fim uniţi. Îi dorim multă sănătate lui Arni, sper că prezenţa noastră la această acţiune la Zalău să-l ajute în lupta sa. Ştiu că este un om puternic, un sportiv multiplu medaliat şi cu siguranţă este un învingător!”, a declarat Adrian Mihalcea, antrenor secund al echipei naţionale.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare