Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Rădoi e om de cuvânt". Cosmin Moţi propune trei antrenori pentru postul de selecţioner al naţionalei: "Lumea vorbeşte despre el" | EXCLUSIV

"Rădoi e om de cuvânt". Cosmin Moţi propune trei antrenori pentru postul de selecţioner al naţionalei: "Lumea vorbeşte despre el" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul fotbalist al naţionalei României, Cosmin Moţi, consideră că selecţionerul Mirel Rădoi nu-şi va schimba decizia privind plecarea în noiembrie din echipa naţională. Oficialul lui Ludogoreţ a înaintat trei variante, pentru postul de selecţioner.

Cosmin Moţi, despre Mirel Rădoi. Trei variante, propuse şefilor de la FRF

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a anunţat o răsturnare de situaţie în privinţa lui Mirel Rădoi, după ce acesta îşi anunţase plecarea din echipa naţională, în noiembrie. În acest moment, sunt "peste 50%" şanse ca Rădoi să rămână selecţioner, a spus Dică. 

Oficialul lui Ludogoreţ, Cosmin Moţi, consideră că Mirel Rădoi nu-şi va schimba decizia: "Pot spune că da! Ştim că e un om de cuvânt, nu cred că a ieşit doar că să epateze cu aceste declaraţii. Problema va fi dacă ne vom califica, dacă vom ajunge la baraj. Cine îşi va asumă responsabilitatea? Nu cred că va veni un antrenor care să fie selecţionerul naţionalei pentru două meciuri şi trebuie gândit foarte bine acest lucru. Poate, de ce nu, încercat să se discute cu Mirel, să se înţeleagă, să rămână inclusiv pentru baraj", a declarat dinamovistul, pentru Telekom Sport. 

Cosmin Moţi crede că FRF ar avea trei variante: Cosmin Olăroiu, Laszlo Boloni şi Victor Piţurcă: "Toată lumea vorbeşte despre Olăroiu, un antrenor senzaţional, cu toţii îl cunoaştem, un antrenor extraordinar, care a avut rezultate peste tot unde a fost şi cred că, dacă se doreşte aducerea lui la naţională, ar fi un lucru extraordinar.

Şi Piţurcă e un antrenor cu experimentat, cu rezultate la naţională, Boloni, la fel, antrenor experimentat, care au antrenat la cel mai înalt nivel şi ar fi bineveniţi la naţională. Dacă s-ar putea şi ar trebui încercat, ar fi varianta cu Olăroiu", a mai spus fostul fundaş central. 

Afla mai multe despre: cosmin motimirel radoicosmin olaroiuselectioner romania 

viewscnt
Articole similare